Kocaeli Bayan Fk Kadınlar Süper Ligi’nde Rekabet Edecek!

Spor 12.11.2021 - 10:33, Güncelleme: 12.11.2021 - 13:19
 

Kocaeli Bayan Fk Kadınlar Süper Ligi’nde Rekabet Edecek!

Kocaeli Bayan Fk Kadınlar Süper Ligi’nde Rekabet Edecek!

Türkiye Futbol Federasyonu, Kadınlar Süper Ligi’nin kurulduğunu açıkladı. Buna göre 2021-2022 sezonunda Kadınlar 1.Lig’i oynatılmayacak. Temsilcimiz Kocaeli Bayan FK ise bu sezon çift devreli gerçekleşmesi planlanan Kadınlar Süper Ligi’nde rekabet edecek. DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Kadınlar Süper Lig’i ilk sezonunda 1.Lig’de mücadele eden 16 ekiple en üst profesyonel ligde yer alan kulüpler arasında şartları sağlayan ve lige katılım başvurusunda bulunan 8 ekibin katılımı ile kurulacak. 2022-2023 sezonunda ise Kadınlar 1.Liginin Kadınlar Süper liginden düşen ve Kadınlar 2.Liginden yükselen ekiplerden oluşturularak oynatılmasına ve genel esaslar çerçevesinde hazırlanacak lig statülerinin daha  yayınlanmasına karar verildi.
Kocaeli Bayan Fk Kadınlar Süper Ligi’nde Rekabet Edecek!

Türkiye Futbol Federasyonu, Kadınlar Süper Ligi’nin kurulduğunu açıkladı. Buna göre 2021-2022 sezonunda Kadınlar 1.Lig’i oynatılmayacak. Temsilcimiz Kocaeli Bayan FK ise bu sezon çift devreli gerçekleşmesi planlanan Kadınlar Süper Ligi’nde rekabet edecek.

DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Kadınlar Süper Lig’i ilk sezonunda 1.Lig’de mücadele eden 16 ekiple en üst profesyonel ligde yer alan kulüpler arasında şartları sağlayan ve lige katılım başvurusunda bulunan 8 ekibin katılımı ile kurulacak. 2022-2023 sezonunda ise Kadınlar 1.Liginin Kadınlar Süper liginden düşen ve Kadınlar 2.Liginden yükselen ekiplerden oluşturularak oynatılmasına ve genel esaslar çerçevesinde hazırlanacak lig statülerinin daha  yayınlanmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.