Kocaeli Bayan FK müsabakayı kaybetse de geleceği kazanacak!

Spor 01.09.2021 - 10:23, Güncelleme: 01.09.2021 - 10:23
 

Kocaeli Bayan FK müsabakayı kaybetse de geleceği kazanacak!

Kocaeli Bayan FK müsabakayı kaybetse de geleceği kazanacak!

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, Kartepe’de Green Park Otel’in sahasında oynadığı hazırlık maçında Bahreyn Kadın A Milli Takımı’na 2-1 mağlup oldu.  Yeşil siyahlı ekibimizin golünü Erva Karaovalı kaydederken,  Kızlarımız 3 Eylül’de bir kez daha Bahreyn ekibi ile ikinci hazırlık müsabakasına çıkacak. Teknik Direktör Hasan Alemdar sezon öncesi çalışmaların iyi sürdüğünü ifade ederken, Bahreyn takımı yetkililerine teşekkür etti.
Kocaeli Bayan FK müsabakayı kaybetse de geleceği kazanacak!

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, Kartepe’de Green Park Otel’in sahasında oynadığı hazırlık maçında Bahreyn Kadın A Milli Takımı’na 2-1 mağlup oldu.

 Yeşil siyahlı ekibimizin golünü Erva Karaovalı kaydederken,  Kızlarımız 3 Eylül’de bir kez daha Bahreyn ekibi ile ikinci hazırlık müsabakasına çıkacak. Teknik Direktör Hasan Alemdar sezon öncesi çalışmaların iyi sürdüğünü ifade ederken, Bahreyn takımı yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.