19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Kocaeli benim için pilot bölge”

Kocaeli 16.05.2021 - 16:25, Güncelleme: 16.05.2021 - 16:25
 

“Kocaeli benim için pilot bölge”

TDP GENEL BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL;

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kocaeli’ne geldi. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Sarıgül, “Kocaeli’nde gitmediğim mahalle, sokak, köy kalmayacak. Kocaeli benim için pilot bölge” dedi. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kocaeli’ne geldi. Partisinin Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret eden Sarıgül, basının sorularını yanıtladı. Ziyarette Sarıgül’ü İl Başkanı Volkan Karayel, TDP Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Orhan, İzmit İlçe Başkanı Haşmet Uçar, Sakarya İl Başkanı Fahri Yıldız, Yalova İl Başkanı Hidayet Çabuk ve partililer karşıladı. TDP BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEK TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül il binasında gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Değişim Partisi olarak ülkemizde önemli ölçüler içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. 60’a yakın ilimizde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Haziran ayının sonu Temmuz ayının başı gibi Ankara’da büyük kurultayımızı yapacağız. TDP bu düzeni değiştirecek. Böyle gelmiş böyle gitmez. Yetenekli, bilgili kadrolara sahibiz. Emin adımlarla Ankara’ya doğru ilerliyoruz. 'DEMOKRASİ SOFRASI KURMAYA GİDİYORUZ' Ankara’ya TDP olarak büyük bir demokrasi sofrası kurmaya gidiyoruz. Kuracağımız demokrasi sofrasında herkes kendine yer bulacak. Her yurttaşımız kendi görüşlerini özgür bir şekilde söyleyecekler. Demokratik bir ortamda ülkemizi yönetmenin zor olmadığını bütün yurttaşlarımıza aktaracağız. Ankara’da kuracağımız vatan sofrasında herkesin karnı doyacağız. Hiçbir yurttaşımız karnı aç yatağa girmeyecek. Partimize her geçen gün ilgi artıyor. Bugün Kocaeli’nde bulunmaktan dolayı mutluyum. 15 GÜNDE BİR KOCAELİ’NDE OLACAĞIM Teşkilatlarımız daha yeni oluşuyor. Kurultayımızı yaptıktan sonra partimize ilginin daha yüksek olmasını istiyoruz. Biz sağ ya da sol partisi değiliz. Biz herkesi kucaklamak istiyoruz. Türkiye’nin en demokratik kitle partisiyiz. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Kocaeli’ne büyük önem veriyorum. 1 Eylül’den sonra Kocaeli’nde olacağım. Kocaeli’nde gitmediğim mahalle, sokak, köy kalmayacak. Kocaeli benim için pilot bölge. Biraz daha gaza basmamız gerektiğinin farkındayım. 15 günde bir Kocaeli’nde olacağım. TDP önce devlet der sonra partimiz gelir. TDP genel başkanını delegeler seçmiyor. TDP delege ağalığına son verdi. Gençler korkmayın. Partimize gelin. Görüşlerini, eleştirilerinizi en iyi şekilde anlatın.”
TDP GENEL BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL;

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kocaeli’ne geldi. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Sarıgül, “Kocaeli’nde gitmediğim mahalle, sokak, köy kalmayacak. Kocaeli benim için pilot bölge” dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kocaeli’ne geldi. Partisinin Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret eden Sarıgül, basının sorularını yanıtladı. Ziyarette Sarıgül’ü İl Başkanı Volkan Karayel, TDP Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağaryılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Orhan, İzmit İlçe Başkanı Haşmet Uçar, Sakarya İl Başkanı Fahri Yıldız, Yalova İl Başkanı Hidayet Çabuk ve partililer karşıladı.

TDP BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEK

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül il binasında gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Değişim Partisi olarak ülkemizde önemli ölçüler içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. 60’a yakın ilimizde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Haziran ayının sonu Temmuz ayının başı gibi Ankara’da büyük kurultayımızı yapacağız. TDP bu düzeni değiştirecek. Böyle gelmiş böyle gitmez. Yetenekli, bilgili kadrolara sahibiz. Emin adımlarla Ankara’ya doğru ilerliyoruz.

'DEMOKRASİ SOFRASI KURMAYA GİDİYORUZ'

Ankara’ya TDP olarak büyük bir demokrasi sofrası kurmaya gidiyoruz. Kuracağımız demokrasi sofrasında herkes kendine yer bulacak. Her yurttaşımız kendi görüşlerini özgür bir şekilde söyleyecekler. Demokratik bir ortamda ülkemizi yönetmenin zor olmadığını bütün yurttaşlarımıza aktaracağız. Ankara’da kuracağımız vatan sofrasında herkesin karnı doyacağız. Hiçbir yurttaşımız karnı aç yatağa girmeyecek. Partimize her geçen gün ilgi artıyor. Bugün Kocaeli’nde bulunmaktan dolayı mutluyum.

15 GÜNDE BİR KOCAELİ’NDE OLACAĞIM

Teşkilatlarımız daha yeni oluşuyor. Kurultayımızı yaptıktan sonra partimize ilginin daha yüksek olmasını istiyoruz. Biz sağ ya da sol partisi değiliz. Biz herkesi kucaklamak istiyoruz. Türkiye’nin en demokratik kitle partisiyiz. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Kocaeli’ne büyük önem veriyorum. 1 Eylül’den sonra Kocaeli’nde olacağım. Kocaeli’nde gitmediğim mahalle, sokak, köy kalmayacak. Kocaeli benim için pilot bölge. Biraz daha gaza basmamız gerektiğinin farkındayım. 15 günde bir Kocaeli’nde olacağım. TDP önce devlet der sonra partimiz gelir. TDP genel başkanını delegeler seçmiyor. TDP delege ağalığına son verdi. Gençler korkmayın. Partimize gelin. Görüşlerini, eleştirilerinizi en iyi şekilde anlatın.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.