19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli, görsel aydınlatmalarla renkleniyor

Kocaeli 02.07.2022 - 11:20, Güncelleme: 02.07.2022 - 11:20
 

Kocaeli, görsel aydınlatmalarla renkleniyor

Kocaeli, görsel aydınlatmalarla renkleniyor

Kocaeli’de devam eden görsel aydınlatma projesiyle kentin önemli noktaları daha canlı görüntüye kavuşturuluyor. Kocaeli’nin çehresini değiştirerek vatandaşın daha nezih ortamlarda yaşamalarına imkan sağlamayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu bağlamda kentin önemli ve prestijli noktalarını görsel aydınlatmayla canlı tutuyor. ‘Mutlu şehir Kocaeli’ vizyonu çerçevesinde görsel aydınlatma projesini tüm kente yayan Büyükşehir ekipleri, Kocaeli Üniversitesi, Çayırova Fatih Caddesi ve Darıca Millet Bahçesi girişindeki kavşaklarda bulunan görsel aydınlatmalara renkli bir görünüm kattı.
Kocaeli, görsel aydınlatmalarla renkleniyor

Kocaeli’de devam eden görsel aydınlatma projesiyle kentin önemli noktaları daha canlı görüntüye kavuşturuluyor.

Kocaeli’nin çehresini değiştirerek vatandaşın daha nezih ortamlarda yaşamalarına imkan sağlamayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu bağlamda kentin önemli ve prestijli noktalarını görsel aydınlatmayla canlı tutuyor. ‘Mutlu şehir Kocaeli’ vizyonu çerçevesinde görsel aydınlatma projesini tüm kente yayan Büyükşehir ekipleri, Kocaeli Üniversitesi, Çayırova Fatih Caddesi ve Darıca Millet Bahçesi girişindeki kavşaklarda bulunan görsel aydınlatmalara renkli bir görünüm kattı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.