19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli İl Sağlık durmuyor

Sağlık 16.07.2021 - 12:02, Güncelleme: 16.07.2021 - 12:02
 

Kocaeli İl Sağlık durmuyor

Kocaeli İl Sağlık durmuyor

Kocaeli’nde gerçekleşen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve bünyesine bağlı kuruluşlar, kurulan sağlık stantları ile yerini aldı. Mobil ekipler tarafından kurulan stantlarda vatandaşlara koronavirüs aşılama hizmeti verildi. Vatandaşlar tarafından aşılama çalışmalarına gösterilen ilgi yoğun oldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılım sağlayarak vatan nöbetindeki yerini aldı.  AŞILAMA ÇAŞLIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan kurulan stantı ziyaret ederek aşılama çalışmalarını yerinde değerlendirdi. Stantta görevli sağlık görevlilerine kolaylıklar dileyen Pehlevan, etkinliğe katılan tüm vatandaşları da covid aşılarını olmak üzere stantlara davet etti.  Alanda ayrıca acil durumlar halinde müdahale için gerekli 112 görevlileri ve UMKE ekipleri de hazır bulundu.
Kocaeli İl Sağlık durmuyor

Kocaeli’nde gerçekleşen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve bünyesine bağlı kuruluşlar, kurulan sağlık stantları ile yerini aldı. Mobil ekipler tarafından kurulan stantlarda vatandaşlara koronavirüs aşılama hizmeti verildi. Vatandaşlar tarafından aşılama çalışmalarına gösterilen ilgi yoğun oldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katılım sağlayarak vatan nöbetindeki yerini aldı. 

AŞILAMA ÇAŞLIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan kurulan stantı ziyaret ederek aşılama çalışmalarını yerinde değerlendirdi. Stantta görevli sağlık görevlilerine kolaylıklar dileyen Pehlevan, etkinliğe katılan tüm vatandaşları da covid aşılarını olmak üzere stantlara davet etti.  Alanda ayrıca acil durumlar halinde müdahale için gerekli 112 görevlileri ve UMKE ekipleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.