19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğünden Dilovası’na Ziyaret

Kocaeli 23.10.2021 - 11:50, Güncelleme: 23.10.2021 - 11:50
 

Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğünden Dilovası’na Ziyaret

Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğünden Dilovası’na Ziyaret

Açık Kapı hizmetlerinin tanıtımı ve etkinliğini artırmak, kurum irtibat yetkililerini bilgilendirmek, personelin sistem kullanım hakimiyetini yerinde incelemek ve yetkililer ile koordineli çalışarak sistemde uygulama birliği oluşturmak a macıyla Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube  Müdür V.  Nuran SAĞLAM, İl Koordinatörü  Tuğce AKTAŞ ve  Dilovası Kaymakamlığı  Açık Kapı Şefliği Sorumlusu   İsa ADIGÜZEL ile birlikte Açık Kapıdan sorumlu ilgili Kurumlara ziyaret gerçekleştiridi. Kurumlara yapılan istişare ziyaretleri akabinde Dilovası Kaymakamı Metin KUBİLAY ziyaret edildi. Kaymakam Metin KUBİLAY ; “Açık Kapı biriminde hedefin vatandaş odaklı bir iletişim ve problemlerinin çözümüne yönelik genel bir sistematik girişle problemlerin analizinin yapılarak bunları daha kalıcı hale getirmek, kamunun hizmetini vatandaşa daha sağlıklı bir şekilde sunulması amaçlanmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın Hükümet Konağı Zemin katta hizmet vermeye devam eden ‘Açık Kapı’ biriminden faydalanabilir” dedi. İçişleri Bakanlığımızca vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, taleplere hızlı ve doğru çözümler üreterek devletle vatandaş arasında karşılıklı iletişim ve güvenin sağlanması, ayrıca kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin artırılması amacıyla    İlimiz Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü ve 12 ilçe Kaymakamlığında Açık Kapı Şeflikleri faaliyete geçirilmiştir. Vatandaşlarımız Açık Kapı Şube Müdürlüğümüze ve ilçelerimizdeki Açık Kapı Şefliklerine sözlü ve yazılı olarak talep ve şikayetlerini iletebildiği gibi (https://www.acikkapi.gov.tr/) web sitesi, mobil uygulama ve elektronik ortamda e-devlet üzerinden de müracaat edebilmekte olup, ilgili birimlere yönlendirilen başvurular 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılarak başvuru sahibine mesaj yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır.  
Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğünden Dilovası’na Ziyaret

Açık Kapı hizmetlerinin tanıtımı ve etkinliğini artırmak, kurum irtibat yetkililerini bilgilendirmek, personelin sistem kullanım hakimiyetini yerinde incelemek ve yetkililer ile koordineli çalışarak sistemde uygulama birliği oluşturmak a macıyla Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube  Müdür V.  Nuran SAĞLAM, İl Koordinatörü  Tuğce AKTAŞ ve  Dilovası Kaymakamlığı  Açık Kapı Şefliği Sorumlusu   İsa ADIGÜZEL ile birlikte Açık Kapıdan sorumlu ilgili Kurumlara ziyaret gerçekleştiridi.

Kurumlara yapılan istişare ziyaretleri akabinde Dilovası Kaymakamı Metin KUBİLAY ziyaret edildi.

Kaymakam Metin KUBİLAY ;

“Açık Kapı biriminde hedefin vatandaş odaklı bir iletişim ve problemlerinin çözümüne yönelik genel bir sistematik girişle problemlerin analizinin yapılarak bunları daha kalıcı hale getirmek, kamunun hizmetini vatandaşa daha sağlıklı bir şekilde sunulması amaçlanmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın Hükümet Konağı Zemin katta hizmet vermeye devam eden ‘Açık Kapı’ biriminden faydalanabilir” dedi.

İçişleri Bakanlığımızca vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, taleplere hızlı ve doğru çözümler üreterek devletle vatandaş arasında karşılıklı iletişim ve güvenin sağlanması, ayrıca kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin artırılması amacıyla    İlimiz Kocaeli Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü ve 12 ilçe Kaymakamlığında Açık Kapı Şeflikleri faaliyete geçirilmiştir.

Vatandaşlarımız Açık Kapı Şube Müdürlüğümüze ve ilçelerimizdeki Açık Kapı Şefliklerine sözlü ve yazılı olarak talep ve şikayetlerini iletebildiği gibi (https://www.acikkapi.gov.tr/) web sitesi, mobil uygulama ve elektronik ortamda e-devlet üzerinden de müracaat edebilmekte olup, ilgili birimlere yönlendirilen başvurular 7 iş günü içerisinde sonuçlandırılarak başvuru sahibine mesaj yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.