19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli Valisi Gebze’de

Gebze 14.05.2021 - 11:04, Güncelleme: 14.05.2021 - 11:04
 

Kocaeli Valisi Gebze’de

Kocaeli Valisi Gebze’de

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze’de şehitlerin emaneti ve gazilerle bir araya geldi. Vali Yavuz ilk olarak Gebze’de ikamet eden Şehit Bülent Kır’ın ve Gazi Erdal Öztürk’ün ailelerini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. İlk olarak Gazi Erdal Öztürk’ün Beylikbağı Mahallesindeki evini ziyaret eden Vali Yavuz “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir” diyerek,  gazimizin Ramazan Bayramını tebrik etti. Vali Yavuz daha sonra 1995 yılında Kuzey Irak’ta el bombasının patlaması sonucu şehit olan Şehit Er Bülent Kır’ın Ulus Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehidimizin ailesi ile yakından ilgilenen Vali Yavuz, “Şehidimize Allah’tan rahmet sizlere sabır diliyorum. Allah dayanma gücü versin. Sizler bizim baş tacımızsınız. Acınızın farkındayız ve sizlerin her daim yanınızdayız. Bir ihtiyacınız, bir isteğiniz olduğunda hiç çekinmeden bizleri rahatlıkla arayabilirsiniz” diye konuştu. Şehidin kıymetli ailesi ve Gazi Erdal Öztürk, ziyaretleri dolayısıyla Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ederek, çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını ifade ettiler.  
Kocaeli Valisi Gebze’de

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze’de şehitlerin emaneti ve gazilerle bir araya geldi.

Vali Yavuz ilk olarak Gebze’de ikamet eden Şehit Bülent Kır’ın ve Gazi Erdal Öztürk’ün ailelerini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. İlk olarak Gazi Erdal Öztürk’ün Beylikbağı Mahallesindeki evini ziyaret eden Vali Yavuz “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir” diyerek,  gazimizin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Vali Yavuz daha sonra 1995 yılında Kuzey Irak’ta el bombasının patlaması sonucu şehit olan Şehit Er Bülent Kır’ın Ulus Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehidimizin ailesi ile yakından ilgilenen Vali Yavuz, “Şehidimize Allah’tan rahmet sizlere sabır diliyorum. Allah dayanma gücü versin. Sizler bizim baş tacımızsınız. Acınızın farkındayız ve sizlerin her daim yanınızdayız. Bir ihtiyacınız, bir isteğiniz olduğunda hiç çekinmeden bizleri rahatlıkla arayabilirsiniz” diye konuştu.

Şehidin kıymetli ailesi ve Gazi Erdal Öztürk, ziyaretleri dolayısıyla Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ederek, çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.