Kocaeli Valisi, Gebze’de iş gücünü inceli

Kocaeli 30.07.2021 - 11:48, Güncelleme: 30.07.2021 - 11:48
 

Kocaeli Valisi, Gebze’de iş gücünü inceli

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde, üretim ve iş gücünü yerinde inceledi.

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi (GGOSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz, yönetim binasına geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve bir süre sohbet etti. Ülke ekonomisine, kalkınmasına ve istihdama katkı sağlayan iş dünyasına ziyaretlerini sürdüren Vali Seddar Yavuz, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde yeni kurulan ve Kocaeli’nin teknolojisi ve ekonomisine katkı sunan yabancı sermaye yatırımı VİVO Telefon firması ile ilimiz denizcilik alanında katkı sunan ve gemi inşa sektöründe başarılı çalışmalara imza atmış olan TAG Karavan ve Denizcilik Sanayi Tic. Ltd. Şti.’ni ziyaret edip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışanlarla da bir süre görüşen Vali Yavuz’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan eşlik etti. Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan, çalışmaları ve ürünleri yerinde inceleyen Vali Yavuz, tesis yetkililerine ülke ekonomisinin gelişmesine sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışanlara başarı dileklerinde bulundu.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde, üretim ve iş gücünü yerinde inceledi.

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi (GGOSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı Kocaeli Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz, yönetim binasına geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve bir süre sohbet etti. Ülke ekonomisine, kalkınmasına ve istihdama katkı sağlayan iş dünyasına ziyaretlerini sürdüren Vali Seddar Yavuz, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde yeni kurulan ve Kocaeli’nin teknolojisi ve ekonomisine katkı sunan yabancı sermaye yatırımı VİVO Telefon firması ile ilimiz denizcilik alanında katkı sunan ve gemi inşa sektöründe başarılı çalışmalara imza atmış olan TAG Karavan ve Denizcilik Sanayi Tic. Ltd. Şti.’ni ziyaret edip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışanlarla da bir süre görüşen Vali Yavuz’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan eşlik etti. Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan, çalışmaları ve ürünleri yerinde inceleyen Vali Yavuz, tesis yetkililerine ülke ekonomisinin gelişmesine sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışanlara başarı dileklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.