Kocaeli’de 10 kaçak göçmen yakalandı

Kocaeli 20.10.2021 - 10:48, Güncelleme: 20.10.2021 - 10:48
 

Kocaeli’de 10 kaçak göçmen yakalandı

Kocaeli’de 10 kaçak göçmen yakalandı

Kocaeli'de, TEM Otoyolunda durdurulan hafif ticari araçtan 10 kaçak göçmen çıktı. Kaçaklar İl Göç İdaresi’ne götürülürken, araç şoförü hakkında ise adli işlem başlatıldı.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolunda bir hafif ticari aracı durdurdu. 5 kişilik araçta, ön ve arka koltukta sürücü ile birlikte 7 kişi otururken, bagaj kısmında ise 4 kişinin oturduğu görüldü. Yapılan kimlik kontrolünde 10 yolcunun kaçak göçmen olduğu belirlendi. Kaçak göçmenler işlemler için İl Göç İdaresi’ne götürülürken, araç sürücü hakkında ise adli işlem başlatıldı.   
Kocaeli’de 10 kaçak göçmen yakalandı

Kocaeli'de, TEM Otoyolunda durdurulan hafif ticari araçtan 10 kaçak göçmen çıktı. Kaçaklar İl Göç İdaresi’ne götürülürken, araç şoförü hakkında ise adli işlem başlatıldı. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolunda bir hafif ticari aracı durdurdu. 5 kişilik araçta, ön ve arka koltukta sürücü ile birlikte 7 kişi otururken, bagaj kısmında ise 4 kişinin oturduğu görüldü. Yapılan kimlik kontrolünde 10 yolcunun kaçak göçmen olduğu belirlendi. Kaçak göçmenler işlemler için İl Göç İdaresi’ne götürülürken, araç sürücü hakkında ise adli işlem başlatıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.