Kocaeli’de 3. doz aşı uygulaması başladı

Kocaeli 02.07.2021 - 10:46, Güncelleme: 02.07.2021 - 10:46
 

Kocaeli’de 3. doz aşı uygulaması başladı

Kocaeli’de 3. doz aşı uygulaması başladı

Covid-19 ile mücadelede Sağlık çalışanlarına 3. doz aşı uygulaması başladı. Covid-19 mücadele kapsamında sağlık çalışanları başta olmak üzere 50 yaş ve üzerindekilere 3. doz aşı uygulanmasına başlandı. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü personellerinin 3. aşılamasına başladı. Aşılamaya teşvik amacıyla pankartlar ve aşı hatırası çerçevesi hazırlanarak farkındalık oluşturulması amaçlandı. “HAYDİ KOCAELİ AŞIYA” ÇAĞRISI Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın açıklamasının ardından Kocaeli’de görevli sağlık çalışanları koronavirüse karşı hızla aşılanıyor” ifadeleri kullanılırken, aşılarını yaptıran sağlık çalışanları Covid-19’a karşı bir süre daha maske ve mesafe kurallarının ihlal edilmemesi gerektiğini belirtti. Öte yandan sağlık çalışanları tüm vatandaşları bir an önce aşılarını olma konusunda çağrıda bulundu.
Kocaeli’de 3. doz aşı uygulaması başladı

Covid-19 ile mücadelede Sağlık çalışanlarına 3. doz aşı uygulaması başladı. Covid-19 mücadele kapsamında sağlık çalışanları başta olmak üzere 50 yaş ve üzerindekilere 3. doz aşı uygulanmasına başlandı. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü personellerinin 3. aşılamasına başladı. Aşılamaya teşvik amacıyla pankartlar ve aşı hatırası çerçevesi hazırlanarak farkındalık oluşturulması amaçlandı.

“HAYDİ KOCAELİ AŞIYA” ÇAĞRISI

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın açıklamasının ardından Kocaeli’de görevli sağlık çalışanları koronavirüse karşı hızla aşılanıyor” ifadeleri kullanılırken, aşılarını yaptıran sağlık çalışanları Covid-19’a karşı bir süre daha maske ve mesafe kurallarının ihlal edilmemesi gerektiğini belirtti. Öte yandan sağlık çalışanları tüm vatandaşları bir an önce aşılarını olma konusunda çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.