Kocaeli’de HDP’lilere Operasyon!

Siyaset 26.11.2021 - 15:00, Güncelleme: 26.11.2021 - 15:00
 

Kocaeli’de HDP’lilere Operasyon!

Kocaeli’de HDP’lilere Operasyon!

Kocaeli’de düzenlen terör operasyonunda HDP’li yöneticiler gözaltına alındı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında HDP Kocaeli il ve ilçe yöneticilerinin evlerine sabah saatlerinde baskın düzenlendi. Düzenlenen operasyonda HDP Darıca İlçe Eşbaşkanı Erkan şık, Dilovası İlçe Eşbaşkanı Kadir Demir, Gebze İlçe Eşbaşkanı Menderes Yıldız, il yöneticisi Deniz Atalay, Kadir Daşdemir, Darıca Belediye Meclis üyesi Erol Ada, parti üyeleri Arif Demirkaya ve Seyyat Kaya gözaltına alındı.
Kocaeli’de HDP’lilere Operasyon!

Kocaeli’de düzenlen terör operasyonunda HDP’li yöneticiler gözaltına alındı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında HDP Kocaeli il ve ilçe yöneticilerinin evlerine sabah saatlerinde baskın düzenlendi. Düzenlenen operasyonda HDP Darıca İlçe Eşbaşkanı Erkan şık, Dilovası İlçe Eşbaşkanı Kadir Demir, Gebze İlçe Eşbaşkanı Menderes Yıldız, il yöneticisi Deniz Atalay, Kadir Daşdemir, Darıca Belediye Meclis üyesi Erol Ada, parti üyeleri Arif Demirkaya ve Seyyat Kaya gözaltına alındı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.