19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli'de Servis Krizi Çözüldü!

Kocaeli 12.11.2021 - 15:53, Güncelleme: 12.11.2021 - 15:53
 

Kocaeli'de Servis Krizi Çözüldü!

Kocaeli'de Servis Krizi Çözüldü!

Tüm Türkiye’yi yasa boğan öğrenci servisi kazasından sonra okul servislerine yönelik denetimlerin artırılması nedeniyle bir kriz yaşandı. Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde 70 servis aracı bağlandı. Bunun üzerine Servisçiler Odası yönetimi ve servis şirketleri bir araya gelerek okullara servis çekmeme kararı aldı. Odanın çağrısı ile servislerinde evrak eksikliği olan firmalar servise evraklarını tamamlayana kadar çıkmayacak. Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü’nün olaya el atması ile sorun kısa sürede çözüldü. Bilindiği üzere, Gebze’de 3 öğrenci bir vatandaşın ölümü ile sonuçlanan okul servisi kazasının ardından emniyet servis araçlarına yönelik denetimi artırdı. BÜYÜKAKIN VE TİPİOĞLU EL ATTI Özellikle Gebze bölgesinde son günlerde 60-70 kadar araca ceza yazıldığını, araçların ayrıca 30 gün bağlandığını söyleyen Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı, gece saatlerinde yaptığı bir açıklama ile sorunun çözüldüğünü, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun devreye girdiğini, kimseye ceza yazılmayacağını duyurdu. Herkesin servis yapabileceğini duyuran Taşçı, “Tahir Başkan ile Emniyet Müdürümüz devreye girdiler. Yarın için kimseye ceza yazılmayacak. Herkes servislerine dönebilir. Önümüzdeki hafta okullar kapalı, herkes ama herkes belgesini alsın. Genel sekreterimiz de aradı beni, 1 hafta UKOME sıkı çalışacak, herkes belgelerini alsın.” İfadelerini kullandı.  
Kocaeli'de Servis Krizi Çözüldü!

Tüm Türkiye’yi yasa boğan öğrenci servisi kazasından sonra okul servislerine yönelik denetimlerin artırılması nedeniyle bir kriz yaşandı. Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde 70 servis aracı bağlandı. Bunun üzerine Servisçiler Odası yönetimi ve servis şirketleri bir araya gelerek okullara servis çekmeme kararı aldı. Odanın çağrısı ile servislerinde evrak eksikliği olan firmalar servise evraklarını tamamlayana kadar çıkmayacak. Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü’nün olaya el atması ile sorun kısa sürede çözüldü.

Bilindiği üzere, Gebze’de 3 öğrenci bir vatandaşın ölümü ile sonuçlanan okul servisi kazasının ardından emniyet servis araçlarına yönelik denetimi artırdı.

BÜYÜKAKIN VE TİPİOĞLU EL ATTI

Özellikle Gebze bölgesinde son günlerde 60-70 kadar araca ceza yazıldığını, araçların ayrıca 30 gün bağlandığını söyleyen Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı, gece saatlerinde yaptığı bir açıklama ile sorunun çözüldüğünü, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun devreye girdiğini, kimseye ceza yazılmayacağını duyurdu.

Herkesin servis yapabileceğini duyuran Taşçı, “Tahir Başkan ile Emniyet Müdürümüz devreye girdiler. Yarın için kimseye ceza yazılmayacak. Herkes servislerine dönebilir. Önümüzdeki hafta okullar kapalı, herkes ama herkes belgesini alsın. Genel sekreterimiz de aradı beni, 1 hafta UKOME sıkı çalışacak, herkes belgelerini alsın.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.