19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’de sıcaklıklar artacak!

Kocaeli 13.07.2021 - 11:34, Güncelleme: 13.07.2021 - 11:34
 

Kocaeli’de sıcaklıklar artacak!

Kocaeli’de sıcaklıklar artacak!

Kocaeli Valiliği, artan yüksek sıcak havalara karşı vatandaşları uyardı. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Sıcaklıklar, hafta sonuna kadar ülkenin batı ve güney kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 6, hafta sonu ise tüm yurtta 6 ila 10 derece üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; önümüzdeki bir haftalık süreçte bölgemiz genelinde sıcaklıkların artmaya devam edeceği, hafta sonuna kadar batı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ilâ 6 derece üzerinde, hafta sonu ise 6 ilâ 10 derece üzerinde seyredeceği bildirilmiştir. Yüksek sıcaklıklar ile ilgili yapılan meteorolojik uyarıların, vatandaşlarımız tarafından dikkatle takip edilerek gereken önlemlerin alınması önem arz etmektedir” ifadeleri kullanıldı. VATANDAŞLAR VE YETKİLİLER UYARILDI Öte yandan yüksek sıcaklıklar ve kuvvetli yağışlarla ilgili meteorolojik uyarıların, vatandaşlar ve yetkililer tarafından dikkatle takip edilerek gereken önlemlerin alınması da istendi.
Kocaeli’de sıcaklıklar artacak!

Kocaeli Valiliği, artan yüksek sıcak havalara karşı vatandaşları uyardı. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Sıcaklıklar, hafta sonuna kadar ülkenin batı ve güney kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 6, hafta sonu ise tüm yurtta 6 ila 10 derece üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; önümüzdeki bir haftalık süreçte bölgemiz genelinde sıcaklıkların artmaya devam edeceği, hafta sonuna kadar batı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ilâ 6 derece üzerinde, hafta sonu ise 6 ilâ 10 derece üzerinde seyredeceği bildirilmiştir. Yüksek sıcaklıklar ile ilgili yapılan meteorolojik uyarıların, vatandaşlarımız tarafından dikkatle takip edilerek gereken önlemlerin alınması önem arz etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

VATANDAŞLAR VE YETKİLİLER UYARILDI

Öte yandan yüksek sıcaklıklar ve kuvvetli yağışlarla ilgili meteorolojik uyarıların, vatandaşlar ve yetkililer tarafından dikkatle takip edilerek gereken önlemlerin alınması da istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.