19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’de sıcaklıklar yeniden artacak

Kocaeli 20.11.2021 - 17:14, Güncelleme: 20.11.2021 - 17:14
 

Kocaeli’de sıcaklıklar yeniden artacak

Kocaeli’de sıcaklıklar yeniden artacak

Kocaeli’de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının, hafta başından itibaren artmaya başlayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son hava tahminlerine göre, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının, hafta başından itibaren artmaya başlayacak. Kocaeli’de bugün parçalı bulutlu bir hava beklenirken hava sıcaklığının 13 derece civarında olması bekleniyor. Yarın ise hava sıcaklığı 15 dereceye çıkacak. Sabah saatlerinde ise yoğun sis bekleniyor. Pazartesi gününden ibaren ise hava sıcaklıkları yeniden artmaya başlayacak. Pazartesi günü 18 dereceye çıkacak olan hava sıcaklığı, salı günü 19 dereceye yükselecek. Pazartesi ve salı günü ise yer yer yağmur bekleniyor.
Kocaeli’de sıcaklıklar yeniden artacak

Kocaeli’de mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının, hafta başından itibaren artmaya başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son hava tahminlerine göre, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının, hafta başından itibaren artmaya başlayacak. Kocaeli’de bugün parçalı bulutlu bir hava beklenirken hava sıcaklığının 13 derece civarında olması bekleniyor. Yarın ise hava sıcaklığı 15 dereceye çıkacak. Sabah saatlerinde ise yoğun sis bekleniyor.

Pazartesi gününden ibaren ise hava sıcaklıkları yeniden artmaya başlayacak. Pazartesi günü 18 dereceye çıkacak olan hava sıcaklığı, salı günü 19 dereceye yükselecek. Pazartesi ve salı günü ise yer yer yağmur bekleniyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.