Kocaeli’de Üstyapı Çalışmaları Hızla Sürüyor

Kocaeli 03.11.2021 - 10:09, Güncelleme: 03.11.2021 - 10:09
 

Kocaeli’de Üstyapı Çalışmaları Hızla Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Kartepe Gazi ve Altunhisar caddelerinde üstyapı çalışmasına başlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların ve araçların erişim ve hareketliliğini merkeze alan güvenli, kolay ve konforlu ulaşım ağı kurmak için üstyapı çalışmaları yapılıyor. Kartepe Gazi ve Altunhisar caddelerinde üstyapı çalışmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi, her iki cadde de asfalt serimi yapımına başladı. ASFALT ÖNCESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan 200 metre uzunluktaki Gazi Caddesinde ve yine 200 metre uzunluktaki Altunhisar Caddesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalta hazırlık için kazı ve reglaj çalışmalarına başlandı. PROJE SONUNDA YOLLAR DAHA KONFORLU OLACAK Kartepe Kent Meydanına ulaşımın sağlandığı Gazi Caddesi ile bu caddeyle Ballıca Sokak arasını birbirine bağlayan Altunhisar Caddesinde toprak yol yerine yeni asfalt yolla ulaşım sağlanacak. Büyükşehir tarafından yapılan üstyapı çalışmaları ile Kartepe ilçesindeki her iki caddede yol konforu arttırılmış olacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Kartepe Gazi ve Altunhisar caddelerinde üstyapı çalışmasına başlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların ve araçların erişim ve hareketliliğini merkeze alan güvenli, kolay ve konforlu ulaşım ağı kurmak için üstyapı çalışmaları yapılıyor. Kartepe Gazi ve Altunhisar caddelerinde üstyapı çalışmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi, her iki cadde de asfalt serimi yapımına başladı.

ASFALT ÖNCESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan 200 metre uzunluktaki Gazi Caddesinde ve yine 200 metre uzunluktaki Altunhisar Caddesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalta hazırlık için kazı ve reglaj çalışmalarına başlandı.

PROJE SONUNDA YOLLAR DAHA KONFORLU OLACAK

Kartepe Kent Meydanına ulaşımın sağlandığı Gazi Caddesi ile bu caddeyle Ballıca Sokak arasını birbirine bağlayan Altunhisar Caddesinde toprak yol yerine yeni asfalt yolla ulaşım sağlanacak. Büyükşehir tarafından yapılan üstyapı çalışmaları ile Kartepe ilçesindeki her iki caddede yol konforu arttırılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.