19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’den Nazlıaka’ya destek!

Siyaset 03.09.2021 - 15:26, Güncelleme: 03.09.2021 - 15:26
 

Kocaeli’den Nazlıaka’ya destek!

Kocaeli’den Nazlıaka’ya destek!

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Çanakkale ziyareti sırasında Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve partililere yapılan saldırı ve hakareti kınadı. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, önce gün kadın kolları üyeleriyle birlikte Çanakkale’de bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Konaklamak üzere bir otele gittiği sırada Nazlıaka ve parti heyetinin aracı, bir araç tarafından sıkıştırılarak araçtaki kişi tarafından CHP’liler hakarete uğramıştı. Yaşanan duruma tepki gösteren CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Nazlıaka'ya yapılan saldırı girişimini kınadı. “AYRI GAYRILIĞIN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka'nın Çanakkale'ye yaptığı ziyaretteki saldırı girişimini kınıyoruz. Bu zihniyetlerin ‘Bunlar daha iyi günleriniz! Durun bakalım başınıza daha neler gelecek?’ anlayışından beslendiğini çok iyi biliyoruz. Siyasetçilerin görevi halkı ayrıştırmak değil, birleştirmektir. Bizler halka kin ve nefret tohumları eken anlayışı reddediyor, ayrı gayrılığın olmadığı bir Türkiye'yi inşa etmek için çalışıyoruz. Kadınların en ön saflarda yürüyen örgütlü mücadelesinden korkuyorlar, korksunlar. Biz kadınlar coşkun akan sular gibiyiz. Baskı ve şiddet ile bizi durduramazsınız. İlk seçimlerde AK Parti zihniyetini ülkemizden söküp atacağız” ifadelerini kullandı.
Kocaeli’den Nazlıaka’ya destek!

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Çanakkale ziyareti sırasında Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve partililere yapılan saldırı ve hakareti kınadı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, önce gün kadın kolları üyeleriyle birlikte Çanakkale’de bir dizi ziyaret gerçekleştirmişti. Konaklamak üzere bir otele gittiği sırada Nazlıaka ve parti heyetinin aracı, bir araç tarafından sıkıştırılarak araçtaki kişi tarafından CHP’liler hakarete uğramıştı. Yaşanan duruma tepki gösteren CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Nazlıaka'ya yapılan saldırı girişimini kınadı.

“AYRI GAYRILIĞIN OLMADIĞI BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “CHP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka'nın Çanakkale'ye yaptığı ziyaretteki saldırı girişimini kınıyoruz. Bu zihniyetlerin ‘Bunlar daha iyi günleriniz! Durun bakalım başınıza daha neler gelecek?’ anlayışından beslendiğini çok iyi biliyoruz. Siyasetçilerin görevi halkı ayrıştırmak değil, birleştirmektir. Bizler halka kin ve nefret tohumları eken anlayışı reddediyor, ayrı gayrılığın olmadığı bir Türkiye'yi inşa etmek için çalışıyoruz. Kadınların en ön saflarda yürüyen örgütlü mücadelesinden korkuyorlar, korksunlar. Biz kadınlar coşkun akan sular gibiyiz. Baskı ve şiddet ile bizi durduramazsınız. İlk seçimlerde AK Parti zihniyetini ülkemizden söküp atacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.