Kocaeli’nde bakın ikinci doz aşı oranı yüzde kaç?

Sağlık 04.10.2021 - 10:22, Güncelleme: 04.10.2021 - 10:22
 

Kocaeli’nde bakın ikinci doz aşı oranı yüzde kaç?

Kocaeli’nde bakın ikinci doz aşı oranı yüzde kaç?

Kocaeli’nde uygulanana ikinci doz aşı oranı yüzde 70’i geçti. Kocaeli’de yapılan ikinci doz aşı oranı yüzde 70.1 oldu. Kocaeli’nde aşılama çalışması tüm çabalara rağmen hala çok ağır ilerliyor. Koronavirüse karşı elimizdeki tek çare olan aşılamada hala istenilen düzeye ulaşamadık. Ülke genelinde ilk doz aşı yaptıranların oranı yüzde 87.6 olurken ikinci doz aşı miktarı ise yüzde 72.54 oldu. Ülke genelinde yapılan aşı sayısı ise 110 milyonu geçmiş durumda. AŞI ORANI YÜZDE 70 Kocaeli’nde uygulanana ikinci doz aşı oranı yüzde 70’i geçti. Kocaeli’nde 18 yaş ve üstü nüfusta yapılan ikinci doz aşı oranı yüzde 70.1 oldu. Kocaeli’nde tüm sağlık merkezlerinde aşı uygulaması devam ederken, vatandaşların hiç zaman kaybetmeden aşılarının tamamlaması isteniyor.
Kocaeli’nde bakın ikinci doz aşı oranı yüzde kaç?

Kocaeli’nde uygulanana ikinci doz aşı oranı yüzde 70’i geçti. Kocaeli’de yapılan ikinci doz aşı oranı yüzde 70.1 oldu.

Kocaeli’nde aşılama çalışması tüm çabalara rağmen hala çok ağır ilerliyor. Koronavirüse karşı elimizdeki tek çare olan aşılamada hala istenilen düzeye ulaşamadık. Ülke genelinde ilk doz aşı yaptıranların oranı yüzde 87.6 olurken ikinci doz aşı miktarı ise yüzde 72.54 oldu. Ülke genelinde yapılan aşı sayısı ise 110 milyonu geçmiş durumda.

AŞI ORANI YÜZDE 70

Kocaeli’nde uygulanana ikinci doz aşı oranı yüzde 70’i geçti. Kocaeli’nde 18 yaş ve üstü nüfusta yapılan ikinci doz aşı oranı yüzde 70.1 oldu. Kocaeli’nde tüm sağlık merkezlerinde aşı uygulaması devam ederken, vatandaşların hiç zaman kaybetmeden aşılarının tamamlaması isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.