19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’nde bakın kaç kişi korona aşısı oldu

Sağlık 27.01.2021 - 16:26, Güncelleme: 27.01.2021 - 16:28
 

Kocaeli’nde bakın kaç kişi korona aşısı oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Türkiye’de 1 milyon 460 binden, Kocaeli’nde de 30 binden fazla kişi aşı oldu” dedi.

Sağlık Bakanlığı ‘covid19asi.saglik.gov.tr’adresinden anlık olarak Türkiye’de kaç kişinin koronavirüs aşısı olduğunu paylaşıyor. Aşılama takviminde ilk etapta sağlık çalışanlarının aşı olacağı bilgisi paylaşılmış ve geçtiğimiz haftalarda da hızlı bir şekilde aşılama işlemleri başlatılmıştı. İlk etapta Türkiye’ye ulaşan 3 milyon dozluk aşının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde 6,5 milyon doz aşı daha geldi. 25 BİN 453 KİŞİ AŞI OLDU Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar 1 milyon 460 binden fazla kişinin aşı olduğunu ifade eden Koca, paylaşımında bir harita da yayımlayarak, “Türkiye'de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebiliyorsunuz. En çok sağlık çalışanımızın bulunduğu İstanbul’da 262 binden fazla kişi aşı oldu” dedi. Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamalar ve paylaştığı harita neticesinde ilimizde de 30 bin 567 kişi koronavirüs aşısı oldu.  AŞI DURUMU SORGULAMA NASIL YAPILIR? Aşı durumu sorgulamak için e-Nabız uygulamasını indirebilir ve buradan sorgulama yapabilirsiniz. Uygulamanın yanı sıra 2023’e “aşıla” yazarak gönderebilir ve yine buradan aşı durumunuzu sorgulayabilirsiniz.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Türkiye’de 1 milyon 460 binden, Kocaeli’nde de 30 binden fazla kişi aşı oldu” dedi.

Sağlık Bakanlığı ‘covid19asi.saglik.gov.tr’adresinden anlık olarak Türkiye’de kaç kişinin koronavirüs aşısı olduğunu paylaşıyor. Aşılama takviminde ilk etapta sağlık çalışanlarının aşı olacağı bilgisi paylaşılmış ve geçtiğimiz haftalarda da hızlı bir şekilde aşılama işlemleri başlatılmıştı. İlk etapta Türkiye’ye ulaşan 3 milyon dozluk aşının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde 6,5 milyon doz aşı daha geldi.

25 BİN 453 KİŞİ AŞI OLDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar 1 milyon 460 binden fazla kişinin aşı olduğunu ifade eden Koca, paylaşımında bir harita da yayımlayarak, “Türkiye'de iller bazında aşı dağılımını görebilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren bunu canlı olarak takip edebiliyorsunuz. En çok sağlık çalışanımızın bulunduğu İstanbul’da 262 binden fazla kişi aşı oldu” dedi. Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamalar ve paylaştığı harita neticesinde ilimizde de 30 bin 567 kişi koronavirüs aşısı oldu.

 AŞI DURUMU SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Aşı durumu sorgulamak için e-Nabız uygulamasını indirebilir ve buradan sorgulama yapabilirsiniz. Uygulamanın yanı sıra 2023’e “aşıla” yazarak gönderebilir ve yine buradan aşı durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.