19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’nde bakkal ve marketler bu saatlerde kapanacak

Gündem 03.03.2021 - 12:44, Güncelleme: 03.03.2021 - 12:44
 

Kocaeli’nde bakkal ve marketler bu saatlerde kapanacak

Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcıların açılış-kapanış saatlerini belirledi.

Yeni tip koronavirüs risk değerlendirme haritasına göre, yüksek riskli kentler dışında restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler 07.00-19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açıldı. Yeni normalleşme sürecinin başladığı Kocaeli’nde Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar almaya başladı. Bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcıların açılış ve kapanış saatleri ilimizde belirlendi. Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre bu işletmeler 07.00-20.00 saatleri arasında hizmet verebilecek. AKŞAM 8’DE KAPANACAK Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Daha önce açılış-kapanış saatleri belirlenmiş olan işyerlerinin de (bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcı vb.) açılış-kapanış saatlerinin ilimiz genelinde geçerli olmak üzere 07.00-20.00 saatleri arası olarak belirlenmesine, belirtilen esaslar doğrultusunda uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine ve mağduriyete neden olunmamasına, alınan kararlara uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun ilgili maddeleri gereğince idari işlem tesis edilmesine ve konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanunu’nun 195. Maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına oy birliği ile karar verildi.”
Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcıların açılış-kapanış saatlerini belirledi.

Yeni tip koronavirüs risk değerlendirme haritasına göre, yüksek riskli kentler dışında restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane, kıraathane, çay bahçesi gibi yerler 07.00-19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açıldı. Yeni normalleşme sürecinin başladığı Kocaeli’nde Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar almaya başladı. Bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcıların açılış ve kapanış saatleri ilimizde belirlendi. Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre bu işletmeler 07.00-20.00 saatleri arasında hizmet verebilecek.

AKŞAM 8’DE KAPANACAK

Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Daha önce açılış-kapanış saatleri belirlenmiş olan işyerlerinin de (bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcı vb.) açılış-kapanış saatlerinin ilimiz genelinde geçerli olmak üzere 07.00-20.00 saatleri arası olarak belirlenmesine, belirtilen esaslar doğrultusunda uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine ve mağduriyete neden olunmamasına, alınan kararlara uymayanlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun ilgili maddeleri gereğince idari işlem tesis edilmesine ve konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanunu’nun 195. Maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına oy birliği ile karar verildi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.