Kocaeli’nde, Jandarma Komando Bölüğü kuruldu

Kocaeli 27.08.2021 - 10:19, Güncelleme: 27.08.2021 - 10:19
 

Kocaeli’nde, Jandarma Komando Bölüğü kuruldu

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde, yeni bir bölük kuruldu. Asayiş Komando Bölüğü görevine başladı.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ülke çapında ki terörle mücadele ve toplumsal olaylar konusunda daha etkili olabilmek, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla, doğu illerinde olduğu gibi batı illerinde de Jandarma Asayiş Komando Bölükleri kuruluyor. Bu kapsamda çalışmalarını tamamlayan Kocaeli'de, İl Jandarma komutanlığı bünyesinde Jandarma Asayiş Komando Bölüğü kuruldu. Bölük İl Jandarma komutanlığı sorumluluk alanlarında asayiş, terör, kaçakçılık olayları ile yol ve ormanlık bölgelerin kontrolünü sağlayacak. KOCAELİ, DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİLECEK Birçok alanda eğitimli olan personeliyle Asayiş Komando Bölüğü Kocaeli'ni daha güvenli hale getirecek. Deprem ve afet olaylarına karşı eğitimlerinde verileceği komandolar il ve il dışında görev yapma kabiliyetine de sahip olacak. Merkezleri Körfez’de bulunacak olan Asayiş Komando Bölüğü personeli Kocaeli’de hem afet olaylarında ön safta olacak hem de bölgesi dâhilinde ki kent güvenliğine hizmet edecek.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde, yeni bir bölük kuruldu. Asayiş Komando Bölüğü görevine başladı.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ülke çapında ki terörle mücadele ve toplumsal olaylar konusunda daha etkili olabilmek, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla, doğu illerinde olduğu gibi batı illerinde de Jandarma Asayiş Komando Bölükleri kuruluyor. Bu kapsamda çalışmalarını tamamlayan Kocaeli'de, İl Jandarma komutanlığı bünyesinde Jandarma Asayiş Komando Bölüğü kuruldu. Bölük İl Jandarma komutanlığı sorumluluk alanlarında asayiş, terör, kaçakçılık olayları ile yol ve ormanlık bölgelerin kontrolünü sağlayacak.

KOCAELİ, DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİLECEK

Birçok alanda eğitimli olan personeliyle Asayiş Komando Bölüğü Kocaeli'ni daha güvenli hale getirecek. Deprem ve afet olaylarına karşı eğitimlerinde verileceği komandolar il ve il dışında görev yapma kabiliyetine de sahip olacak. Merkezleri Körfez’de bulunacak olan Asayiş Komando Bölüğü personeli Kocaeli’de hem afet olaylarında ön safta olacak hem de bölgesi dâhilinde ki kent güvenliğine hizmet edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.