Kocaeli’nde soğuk ve yağışlı hava hakim olacak!

Kocaeli 21.09.2021 - 09:52, Güncelleme: 21.09.2021 - 09:52
 

Kocaeli’nde soğuk ve yağışlı hava hakim olacak!

Kocaeli’nde soğuk ve yağışlı hava hakim olacak!

Yaz havası yarından itibaren yerini yağışlı ve serin havaya bırakacak. Perşembe günü ise sıcaklıklar iyice düşecek. Yarın (salı) başlayacak gök gürültülü sağanak yağış, çarşamba ve perşembe günü sağanaklar şeklinde devam edecek. Cuma çok bulutlu, cumartesi az bulutlu hava bekleniyor. Bugün (pazartesi) 32,4 dereceye kadar çıkan sıcaklık, yarın 24, çarşamba ise 22 derece olarak bekleniyor. Perşembe ise en yüksek sıcaklık 16 derece olacak. Cuma 12, cumartesi 25 derece olacak. Uzmanlar, değişen hava şartları nedeniyle hastalık riskine karşı vatandaşları uyardı. En düşük sıcaklık ise, 11-21 derece arasında bekleniyor. PERŞEMBE 16 DERECE Valilikten yapılan açıklamada ise "Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre bölgemizin çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği, sıcaklıkların bölge genelinde 6 ila 10 derece düşeceği, cuma gününden itibaren sıcaklıkların biraz artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği bildirilmiştir. Sıcaklıkların anlık düşmesi ile birlikte görülecek kuvvetli yağışlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.
Kocaeli’nde soğuk ve yağışlı hava hakim olacak!

Yaz havası yarından itibaren yerini yağışlı ve serin havaya bırakacak. Perşembe günü ise sıcaklıklar iyice düşecek. Yarın (salı) başlayacak gök gürültülü sağanak yağış, çarşamba ve perşembe günü sağanaklar şeklinde devam edecek. Cuma çok bulutlu, cumartesi az bulutlu hava bekleniyor. Bugün (pazartesi) 32,4 dereceye kadar çıkan sıcaklık, yarın 24, çarşamba ise 22 derece olarak bekleniyor. Perşembe ise en yüksek sıcaklık 16 derece olacak. Cuma 12, cumartesi 25 derece olacak. Uzmanlar, değişen hava şartları nedeniyle hastalık riskine karşı vatandaşları uyardı. En düşük sıcaklık ise, 11-21 derece arasında bekleniyor.

PERŞEMBE 16 DERECE

Valilikten yapılan açıklamada ise "Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre bölgemizin çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği, sıcaklıkların bölge genelinde 6 ila 10 derece düşeceği, cuma gününden itibaren sıcaklıkların biraz artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği bildirilmiştir. Sıcaklıkların anlık düşmesi ile birlikte görülecek kuvvetli yağışlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.