19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’nde yaz, konserlerle devam ediyor

Kocaeli 29.07.2021 - 10:17, Güncelleme: 29.07.2021 - 12:05
 

Kocaeli’nde yaz, konserlerle devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli’de Yaz Neşesi etkinlikleri, Gölcük ve Dilovası ile devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin 12 ilçesinde başlatılan Kocaeli’de Yaz Neşesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Yaza adeta damgasını vuran etkinliklerin yeni durağı Gölcük ve Dilovası olacak. Cuma ve Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikler yazı renklendirecek. Gölcük ve Dilovası’nda yapılacak etkinliklerde iki konser gerçekleştirilecek. Karadeniz müziğinin son dönemde beğeni ile izlenen iki sevilen genç sesi konser verecek. Ekin Uzunlar, 30 Temmuz Cuma akşamı Gölcük Kavaklı Sahili’nde; Bilal Sonses ise 31 Temmuz Cumartesi akşamı Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Her iki konser de 21.00’de başlayacak. ÇİNİ SANATI KO-MEK STANDINDA TANITILACAK KO-MEK branşlarının tanıtımı da yine stantlarda yapılacak. Burada öne çıkacak olan ise Çini branşı olacak. Bilindiği gibi KO-MEK, geleneksel Türk Sanatlarının en önemlilerinden olan Çini Sanatını verdiği kurslarla yaşatıyor. Kurs, vatandaşlardan her eğitim döneminde büyük ilgi görüyor. Bu kurslarda yapılan ürünler ise  Çini sanatının yaşatılmasında önemli rol oynuyor. 30 TEMMUZ TAVŞANCIL SAHİLİNDE ÇOCUK TİYATROSU Öte yandan Kocaeli’de Yaz Neşesinin 30 ve 31 Temmuz tarihlerindeki bir başka adresi Dilovası olacak. Çocuk Tiyatrosu 30 Temmuz Cuma akşamı perdelerini Tavşancıl Sahilinde minik izleyicileri için açacak. Alanda bunun yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 31 TEMMUZ CUMARTESİ AKŞAMI BİLAL SONSES KONSERİ 31 Temmuz Cumartesi günü ise Karadeniz müziğinin son dönemdeki en sevilen seslerinden olan Bilal Sonses konser verecek. Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda gerçekleştirilecek olan konser 21.00’de başlayacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli’de Yaz Neşesi etkinlikleri, Gölcük ve Dilovası ile devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin 12 ilçesinde başlatılan Kocaeli’de Yaz Neşesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Yaza adeta damgasını vuran etkinliklerin yeni durağı Gölcük ve Dilovası olacak. Cuma ve Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikler yazı renklendirecek. Gölcük ve Dilovası’nda yapılacak etkinliklerde iki konser gerçekleştirilecek. Karadeniz müziğinin son dönemde beğeni ile izlenen iki sevilen genç sesi konser verecek. Ekin Uzunlar, 30 Temmuz Cuma akşamı Gölcük Kavaklı Sahili’nde; Bilal Sonses ise 31 Temmuz Cumartesi akşamı Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Her iki konser de 21.00’de başlayacak.

ÇİNİ SANATI KO-MEK STANDINDA TANITILACAK

KO-MEK branşlarının tanıtımı da yine stantlarda yapılacak. Burada öne çıkacak olan ise Çini branşı olacak. Bilindiği gibi KO-MEK, geleneksel Türk Sanatlarının en önemlilerinden olan Çini Sanatını verdiği kurslarla yaşatıyor. Kurs, vatandaşlardan her eğitim döneminde büyük ilgi görüyor. Bu kurslarda yapılan ürünler ise  Çini sanatının yaşatılmasında önemli rol oynuyor.

30 TEMMUZ TAVŞANCIL SAHİLİNDE ÇOCUK TİYATROSU

Öte yandan Kocaeli’de Yaz Neşesinin 30 ve 31 Temmuz tarihlerindeki bir başka adresi Dilovası olacak. Çocuk Tiyatrosu 30 Temmuz Cuma akşamı perdelerini Tavşancıl Sahilinde minik izleyicileri için açacak. Alanda bunun yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

31 TEMMUZ CUMARTESİ AKŞAMI BİLAL SONSES KONSERİ

31 Temmuz Cumartesi günü ise Karadeniz müziğinin son dönemdeki en sevilen seslerinden olan Bilal Sonses konser verecek. Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nda gerçekleştirilecek olan konser 21.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.