Kocaeli’nin aşılama çalışmaları Katırcıoğlu’nun takibinde!

Siyaset 08.09.2021 - 09:42, Güncelleme: 08.09.2021 - 09:42
 

Kocaeli’nin aşılama çalışmaları Katırcıoğlu’nun takibinde!

Kocaeli’nin aşılama çalışmaları Katırcıoğlu’nun takibinde!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Füsun Çengel, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli’ndeki pandemi ile mücadele, aşılama çalışmaları ve diğer sağlıkla ilgili konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan, nazik ziyaretlerinden dolayı vekil Katıcıoğlu’na ve Çengel’e teşekkürlerini iletirken, Vekil Katıcıoğlu ise Pehlevan’a çalışmalarında başarılar diledi. “HALKIMIZA DAHA ÇOK ULAŞMALIYIZ” Ziyarette koronavirüs salgını kapsamında yapılan aşılama çalışmalarının sıkı takipçisi olacağını da vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, vaka sayılarının ilimizde azalması ve aşılama çalışmalarının hızlanması için Kocaelilerin daha çok uyarılması gerektiğine vurgu yaptı.
Kocaeli’nin aşılama çalışmaları Katırcıoğlu’nun takibinde!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Füsun Çengel, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ı ziyaret etti. Ziyarette Kocaeli’ndeki pandemi ile mücadele, aşılama çalışmaları ve diğer sağlıkla ilgili konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Pehlevan, nazik ziyaretlerinden dolayı vekil Katıcıoğlu’na ve Çengel’e teşekkürlerini iletirken, Vekil Katıcıoğlu ise Pehlevan’a çalışmalarında başarılar diledi.

“HALKIMIZA DAHA ÇOK ULAŞMALIYIZ”

Ziyarette koronavirüs salgını kapsamında yapılan aşılama çalışmalarının sıkı takipçisi olacağını da vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, vaka sayılarının ilimizde azalması ve aşılama çalışmalarının hızlanması için Kocaelilerin daha çok uyarılması gerektiğine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.