Kocaeli’nin filyasyon çalışmaları masaya yatırıldı

Spor 22.09.2021 - 13:44, Güncelleme: 22.09.2021 - 13:49
 

Kocaeli’nin filyasyon çalışmaları masaya yatırıldı

Kocaeli’nin filyasyon çalışmaları masaya yatırıldı

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında, 12 ilçenin ilçe başkanları ile filyasyon çalışmalarını değerlendirdi. ‘İlçe Sağlık Müdürleri Filyasyon Değerlendirme Toplantısı’ Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp Salonunda Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Kocaeli’de görevli 12 ilçe sağlık müdürünün eksiksiz olarak katılım sağladığı toplantıda koronavirüsle mücadele ve aşılama çalışmaları detaylı olarak görüşüldü. PANDEMİNİN BAŞINDNA BERİ YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ Toplantıda ayrıca sağlık hizmetlerinin sunumu, kurumlar arası koordinasyon, PCR test çalışmaları, filyasyon gibi konular Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerince ele alındı, gerekli planlamalar yapıldı. Toplantıda ilçe sağlık müdürleri tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a güncel durum ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunuldu.  
Kocaeli’nin filyasyon çalışmaları masaya yatırıldı

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında, 12 ilçenin ilçe başkanları ile filyasyon çalışmalarını değerlendirdi.

‘İlçe Sağlık Müdürleri Filyasyon Değerlendirme Toplantısı’ Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp Salonunda Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Kocaeli’de görevli 12 ilçe sağlık müdürünün eksiksiz olarak katılım sağladığı toplantıda koronavirüsle mücadele ve aşılama çalışmaları detaylı olarak görüşüldü.

PANDEMİNİN BAŞINDNA BERİ YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda ayrıca sağlık hizmetlerinin sunumu, kurumlar arası koordinasyon, PCR test çalışmaları, filyasyon gibi konular Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerince ele alındı, gerekli planlamalar yapıldı. Toplantıda ilçe sağlık müdürleri tarafından Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a güncel durum ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.