19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’nin risk haritası değişmez(!)

Asayiş 15.03.2021 - 10:07, Güncelleme: 15.03.2021 - 10:07
 

Kocaeli’nin risk haritası değişmez(!)

Gerek Kocaeli Emniyet Müdürlüğü gerekse de Valiliğin verdiği talimatlar doğrultusunda 12 ilçede denetimler sıklaşsa da kurallara uymayanlar olduğu sürece Kocaeli’nin risk haritası değişmez.

İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi ve risk haritasının arttığı illerde denetimlerin sıklaşması konusunda verdiği talimatla 12 ilçede denetimler daha da arttı. Bu kapsamda alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, 991 iş yeri denetlenirken 15 bin 297 kişiye de kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; maske takma kuralına uyulmadığı için 84 kişiye, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 10 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 682 kişiye, karantina tedbirlerine uymayan 1 kişiye, izin verilen saatler dışında çalışmama yasağına uymayan 1 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 4 kişiye ve 1 iş yerine olmak üzere toplam 783 kişiye para cezası kesildi. 76 ZANLI YAKALANDI Öte yandan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 76 kişi de yakalandı.. Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere 699 araç ve sürücüsü, Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 71 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam 770 araç kontrol edildi.    
Gerek Kocaeli Emniyet Müdürlüğü gerekse de Valiliğin verdiği talimatlar doğrultusunda 12 ilçede denetimler sıklaşsa da kurallara uymayanlar olduğu sürece Kocaeli’nin risk haritası değişmez.

İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi ve risk haritasının arttığı illerde denetimlerin sıklaşması konusunda verdiği talimatla 12 ilçede denetimler daha da arttı. Bu kapsamda alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, 991 iş yeri denetlenirken 15 bin 297 kişiye de kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; maske takma kuralına uyulmadığı için 84 kişiye, yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 10 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 682 kişiye, karantina tedbirlerine uymayan 1 kişiye, izin verilen saatler dışında çalışmama yasağına uymayan 1 iş yerine, sosyal mesafe kuralına uymayan 4 kişiye ve 1 iş yerine olmak üzere toplam 783 kişiye para cezası kesildi.

76 ZANLI YAKALANDI

Öte yandan idari işlemler haricinde çeşitli suçlardan aranan 76 kişi de yakalandı.. Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere 699 araç ve sürücüsü, Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 71 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam 770 araç kontrol edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.