Kocaelispor, Bein Sports’a Konuk Oldu

Spor 06.11.2021 - 09:51, Güncelleme: 06.11.2021 - 09:51
 

Kocaelispor, Bein Sports’a Konuk Oldu

Kocaelispor, Bein Sports’a Konuk Oldu

Spor Toto Süper Lig ve 1.Lig’in yayıncı kuruluşu beIN SPORTS ekranlarında yayınlanan Sporun Mabetleri programı Kocaelispor’u konuk etti. Körfez ekibinin uzun süredir karşılaşmalarını yaptığı İsmetpaşa Stadı ve 3 seneden beri kullandığı yeni stadyumun hikayelerinin anlatılacağı programda Başkan Engin Koyun, eski başkan Orhan Görsen, teknik ekip, unutulmaz futbolculardan Kaan Dobra, seçkin taraftarlardan Mehmet Açık, gazetemiz spor müdürü Hayrettin Albayrak ve Hodri Meydan Derneği yöneticileriyle yapılan röportajlar da yer alacak. Program yönetmenliğini Burak Şenbak gerçekleştiriyor.
Kocaelispor, Bein Sports’a Konuk Oldu

Spor Toto Süper Lig ve 1.Lig’in yayıncı kuruluşu beIN SPORTS ekranlarında yayınlanan Sporun Mabetleri programı Kocaelispor’u konuk etti.

Körfez ekibinin uzun süredir karşılaşmalarını yaptığı İsmetpaşa Stadı ve 3 seneden beri kullandığı yeni stadyumun hikayelerinin anlatılacağı programda Başkan Engin Koyun, eski başkan Orhan Görsen, teknik ekip, unutulmaz futbolculardan Kaan Dobra, seçkin taraftarlardan Mehmet Açık, gazetemiz spor müdürü Hayrettin Albayrak ve Hodri Meydan Derneği yöneticileriyle yapılan röportajlar da yer alacak. Program yönetmenliğini Burak Şenbak gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.