19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelispor Benhur’dan 3 Hafta Faydalanamayacak!

Spor 14.01.2022 - 15:52, Güncelleme: 14.01.2022 - 15:52
 

Kocaelispor Benhur’dan 3 Hafta Faydalanamayacak!

Kocaelispor Benhur’dan 3 Hafta Faydalanamayacak!

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Kocaelispor da forma giyen futbolcu Benhur Keser'e Ümraniyespor karşılaşması sonrası hakeme yönelik hakareti sebebiyle 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 TL para cezası verdi. BİLİNMESİ GEREKENLER ŞU ŞEKİLDE Böylece Benhur bu akşam oynanacak olan MKE Ankaragücü olmak üzere, Samsunspor ve Boluspor mücadelelerinde sahada yer alamayacak. Bununla beraber Futbol Şube Sorumlusu Veli Başkurt'a aynı müsabakada 3 ayrı ceza verilirken, kaleci Murat Onur Dilek'e ise müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesinde giriş yasağı ile birlikte 6 bin 500 TL para cezası kesildi.
Kocaelispor Benhur’dan 3 Hafta Faydalanamayacak!

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Kocaelispor da forma giyen futbolcu Benhur Keser'e Ümraniyespor karşılaşması sonrası hakeme yönelik hakareti sebebiyle 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 TL para cezası verdi.

BİLİNMESİ GEREKENLER ŞU ŞEKİLDE

Böylece Benhur bu akşam oynanacak olan MKE Ankaragücü olmak üzere, Samsunspor ve Boluspor mücadelelerinde sahada yer alamayacak. Bununla beraber Futbol Şube Sorumlusu Veli Başkurt'a aynı müsabakada 3 ayrı ceza verilirken, kaleci Murat Onur Dilek'e ise müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesinde giriş yasağı ile birlikte 6 bin 500 TL para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.