Kocaelispor bilgi yarışmasının kazananlarına anlamlı ödül

Kocaeli 01.09.2021 - 10:20, Güncelleme: 01.09.2021 - 10:20
 

Kocaelispor bilgi yarışmasının kazananlarına anlamlı ödül

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi organize edilen Kocaelispor Bilgi Yarışması’nda ilk üç soruyu doğru bilen katılımcılar ödül olarak Kocaelispor’un efsane isimleriyle kahvaltı yapma şansına sahip oldu. Kazanan yarışmacılar, İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olan Yahya Kaptan’daki Gülümse Kafe’de kulüp tarihinde iz bırakan oyunculardan Kaan Dobra ve Engin Öztonga ile kahvaltıda bir araya geldi.

İlk üç soruyu doğru yanıtlayan Berat Yıldırım, Ali Eymen Özkar, Ata Necmettin Kıran, Ahmet Akifoğlu ve Okan Öztonga’nın tercihi Kaan Dobra oldu. Ekin Akyollu ve Serkan Koç ise Engin Öztonga ile kahvaltı yapmak istedi. Keyifli bir sohbet eşliğinde gerçekleştirilen kahvaltıda Kocaelispor ile ilgili anılar paylaşıldı. Geçmiş dönem teknik direktörlerinden Şener Dal, görüntülü konuşma ile kahvaltı masasına konuk olarak, İzmit Belediyesini bu anlamlı etkinlikten dolayı kutladı. Dal, Kocaelispor tarihinin yaşatılması adına yapılacak bu tür etkinliklerde seve seve yer alabileceğini belirtti. SÖZ KONUSU KOCAELİSPOR İSE GERİSİ TEFERRUATTIR Konu Kocaelispor olduğunda her aktivitede gönüllü olacaklarını ifade eden Engin Öztonga, “Öncelikle bu ayrıcalığı bize sağladığı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanım’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kocaelispor konulu yarışmada biz de bulunduk. Çok keyif aldık. Buraya da onun hediyesini vermek için geldik. Ben çok keyif aldım, çok güzel bir olay. Kocaelispor’umuzun tarihini bilmek inanın bize de nasip oluyor. Çok güzel etkinlik olmuş, çok güzel planlanmış ve çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bizde elimizden geldiğince size destek vermek istiyoruz. Bu tür organizasyonlarda bulunmak isteriz. Bu tarz organizasyon olursa çok daha fazla öğrenci katılarak çok daha iyi bilgiler edinecektir. Yarışma adı altında çok faydalı bir etkinlik” dedi. BENİMLE KAHVALTI YAPMAK İSTEDİKLERİ İÇİN AYRICA GURUR DUYDUM Kocaelispor’un efsane isimlerinden Kaan Dobra böyle değerli bir etkinliğin yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Güzel bir organizasyon, güzel bir kahvaltı. Ben de mutlu oldum. Benimle kahvaltı yapmak istedikleri için ayrıca gurur duydum. Bence böyle yarışmaların sürekli yapılması gerekiyor” şeklinde konuştu. TÜRKİYE KUPALARINI ALDIĞIMIZ ZAMANLARI YAŞADIK Yarışmacılardan Serkan Koç, “Bugün eskilere döndük. Kocaelispor’un en şaşalı dönemlerinde Türkiye kupalarını aldığımız zamanları yaşadık, onları konuştuk. Benim oğlum 11 yaşında ve bu başarıları göremedi ama bizzat burada konuşmalarımıza şahit oldu. Bu organizasyon için çok teşekkür ederiz. Başkanımızın özellikle Kocaelispor için yaptığı çalışmaları çok takdir ediyorum. Çok faydalı çalışmalar ve çocuklarımız bilgileniyor. Şehrinin takımını destekleyen bir başkanımız olduğu için çok memnunuz” ifadelerini kullandı.
İzmit Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi organize edilen Kocaelispor Bilgi Yarışması’nda ilk üç soruyu doğru bilen katılımcılar ödül olarak Kocaelispor’un efsane isimleriyle kahvaltı yapma şansına sahip oldu. Kazanan yarışmacılar, İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olan Yahya Kaptan’daki Gülümse Kafe’de kulüp tarihinde iz bırakan oyunculardan Kaan Dobra ve Engin Öztonga ile kahvaltıda bir araya geldi.

İlk üç soruyu doğru yanıtlayan Berat Yıldırım, Ali Eymen Özkar, Ata Necmettin Kıran, Ahmet Akifoğlu ve Okan Öztonga’nın tercihi Kaan Dobra oldu. Ekin Akyollu ve Serkan Koç ise Engin Öztonga ile kahvaltı yapmak istedi. Keyifli bir sohbet eşliğinde gerçekleştirilen kahvaltıda Kocaelispor ile ilgili anılar paylaşıldı. Geçmiş dönem teknik direktörlerinden Şener Dal, görüntülü konuşma ile kahvaltı masasına konuk olarak, İzmit Belediyesini bu anlamlı etkinlikten dolayı kutladı. Dal, Kocaelispor tarihinin yaşatılması adına yapılacak bu tür etkinliklerde seve seve yer alabileceğini belirtti.

SÖZ KONUSU KOCAELİSPOR İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

Konu Kocaelispor olduğunda her aktivitede gönüllü olacaklarını ifade eden Engin Öztonga, “Öncelikle bu ayrıcalığı bize sağladığı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanım’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kocaelispor konulu yarışmada biz de bulunduk. Çok keyif aldık. Buraya da onun hediyesini vermek için geldik. Ben çok keyif aldım, çok güzel bir olay. Kocaelispor’umuzun tarihini bilmek inanın bize de nasip oluyor. Çok güzel etkinlik olmuş, çok güzel planlanmış ve çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bizde elimizden geldiğince size destek vermek istiyoruz. Bu tür organizasyonlarda bulunmak isteriz. Bu tarz organizasyon olursa çok daha fazla öğrenci katılarak çok daha iyi bilgiler edinecektir. Yarışma adı altında çok faydalı bir etkinlik” dedi.

BENİMLE KAHVALTI YAPMAK İSTEDİKLERİ İÇİN AYRICA GURUR DUYDUM

Kocaelispor’un efsane isimlerinden Kaan Dobra böyle değerli bir etkinliğin yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Güzel bir organizasyon, güzel bir kahvaltı. Ben de mutlu oldum. Benimle kahvaltı yapmak istedikleri için ayrıca gurur duydum. Bence böyle yarışmaların sürekli yapılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE KUPALARINI ALDIĞIMIZ ZAMANLARI YAŞADIK

Yarışmacılardan Serkan Koç, “Bugün eskilere döndük. Kocaelispor’un en şaşalı dönemlerinde Türkiye kupalarını aldığımız zamanları yaşadık, onları konuştuk. Benim oğlum 11 yaşında ve bu başarıları göremedi ama bizzat burada konuşmalarımıza şahit oldu. Bu organizasyon için çok teşekkür ederiz. Başkanımızın özellikle Kocaelispor için yaptığı çalışmaları çok takdir ediyorum. Çok faydalı çalışmalar ve çocuklarımız bilgileniyor. Şehrinin takımını destekleyen bir başkanımız olduğu için çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.