Kocaelispor defansı çelik gibi olacak

Spor 13.06.2021 - 14:11, Güncelleme: 13.06.2021 - 14:11
 

Kocaelispor defansı çelik gibi olacak

Kocaelispor defansı çelik gibi olacak

Kocaelispor, yeni sezon transferlerine bir yenisini daha ekledi. Yeşil siyahlıların son takviyesi alt yapısından, A Takımına kadar yükseldiği Eskişehirspor’un önemlisi isimlerinden biri olan 23 yaşındaki defans oyuncusu Mevlüt Çelik oldu. ES-ES İÇİN 5725 DAKİKA Alt yapısından yetiştiği Eskişehirspor’da A Takıma kadar yükselen Mevlüt Çelik, takımı için mücadele ettiği 69 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Oyun tarzı bakımından incelendiğinde öncelikli pozisyonu (stoper) olsa da geriden oyun kurabilen, dikine oynayabilme kabiliyetiyle beraber orta saha  tercihleri arasında da yer alabilecek gibi duruyor. TEMASLI OYUNU SEVİYOR Geçen yıl TFF 1. Ligde Eskişehirspor formasıyla 24 müsabakaya çıkan Mevlüt Çelik toplamda 7 sarı kart gördü. 3 YILLIK İMZA Kocaelispor sosyal medya adreslerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi.  Ailemize Hoş Geldin Mevlüt Çelik! Kulübümüz başarılı stoper Mevlüt Çelik ile 3 Yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktadır. Camiamıza hayırlı olsun
Kocaelispor defansı çelik gibi olacak

Kocaelispor, yeni sezon transferlerine bir yenisini daha ekledi. Yeşil siyahlıların son takviyesi alt yapısından, A Takımına kadar yükseldiği Eskişehirspor’un önemlisi isimlerinden biri olan 23 yaşındaki defans oyuncusu Mevlüt Çelik oldu.

ES-ES İÇİN 5725 DAKİKA

Alt yapısından yetiştiği Eskişehirspor’da A Takıma kadar yükselen Mevlüt Çelik, takımı için mücadele ettiği 69 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Oyun tarzı bakımından incelendiğinde öncelikli pozisyonu (stoper) olsa da geriden oyun kurabilen, dikine oynayabilme kabiliyetiyle beraber orta saha  tercihleri arasında da yer alabilecek gibi duruyor.

TEMASLI OYUNU SEVİYOR

Geçen yıl TFF 1. Ligde Eskişehirspor formasıyla 24 müsabakaya çıkan Mevlüt Çelik toplamda 7 sarı kart gördü.

3 YILLIK İMZA

Kocaelispor sosyal medya adreslerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi.  Ailemize Hoş Geldin Mevlüt Çelik! Kulübümüz başarılı stoper Mevlüt Çelik ile 3 Yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktadır. Camiamıza hayırlı olsun

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.