19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelispor’da Derelioğlu sesleri

Spor 22.10.2019 - 18:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaelispor’da Derelioğlu sesleri

Kocaelispor’da teknik adam Engin Korukır ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik adamın kim olacağına çevrilmişti. En güçlü aday, geride bıraktığımız sezon Darıca Gençleribirliği’ni çalıştıran ve yokluklarda takıma mucize bir futbol oynatan Oktay Derelioğlu.   Kocaelispor yönetiminin Beşiktaş’ta da uzun yıllar forma giyen Oktay Derelioğlu ile temasa geçtiği öğrenilirken, Başkan Hüseyin Üzülmez’in de Derelioğlu ismine sıcak baktığı gelen haberler arasında. 17 Aralık 1975 İstanbul doğumlu olan Derelioğlu, Darıca Gençlerbirliği dışında, Kahramanmaraş, Gaziantepspor ve Tokatspor takımlarında da görev aldı. Yeşil Siyahlılarda adı geçen diğer isimler arasında Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Yusuf Şimşek, Kocaelispor'un eski futbolcularından ve Bülent Uygun'un yardımcılığını yapan Sefer Yılmaz, Hatayspor ile müthiş işlere imza atan İlhan Palut ve Kocaelispor'un eski teknik adamlarından Galip Gündoğdu da yer alıyor.

Kocaelispor’da teknik adam Engin Korukır ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik adamın kim olacağına çevrilmişti. En güçlü aday, geride bıraktığımız sezon Darıca Gençleribirliği’ni çalıştıran ve yokluklarda takıma mucize bir futbol oynatan Oktay Derelioğlu.  

Kocaelispor yönetiminin Beşiktaş’ta da uzun yıllar forma giyen Oktay Derelioğlu ile temasa geçtiği öğrenilirken, Başkan Hüseyin Üzülmez’in de Derelioğlu ismine sıcak baktığı gelen haberler arasında. 17 Aralık 1975 İstanbul doğumlu olan Derelioğlu, Darıca Gençlerbirliği dışında, Kahramanmaraş, Gaziantepspor ve Tokatspor takımlarında da görev aldı. Yeşil Siyahlılarda adı geçen diğer isimler arasında Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Yusuf Şimşek, Kocaelispor'un eski futbolcularından ve Bülent Uygun'un yardımcılığını yapan Sefer Yılmaz, Hatayspor ile müthiş işlere imza atan İlhan Palut ve Kocaelispor'un eski teknik adamlarından Galip Gündoğdu da yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.