Kocaelispor’un Antalya Kampı 4 Şubata Dek Sürecek!

Spor 28.01.2022 - 11:40, Güncelleme: 28.01.2022 - 11:50
 

Kocaelispor’un Antalya Kampı 4 Şubata Dek Sürecek!

Kocaelispor’un Antalya Kampı 4 Şubata Dek Sürecek!

Spor Toto 1. Ligde hedeflediği Süper Lig için galibiyet serisine ihtiyaç duyan Kocaelispor, 17 günlük arada Antalya Titanic Lara Otel’de planladığı kamp devam ediyor. Hazırlıklar Mehmet Altıparmak yönetiminde 4 Şubat’a dek sürecek. OLDUKÇA YOĞUN ÇALIŞIYORUZ Daha sonradan katılan futbolcular ile beraber  25 futbolcuyla çalışmalar devam ediyor. Yılport Samsunspor karşılaşması ardından yapılan 3 günlük iznini bitiren  22 futbolcu Antalya Lara Otel’e yerleşerek geçtiğimiz gün ilk çalışmalarını yaptı. Uçuşları iptal olan Michael Pereira ve Omolo ile karantina süreci sona eren Atila Turan’ın sonradan katılımıyla kadroda eksik bulunmuyor.  Ekibimiz kampın ilk gününde sabah 11.00 akşam 18.00 olmak kaydıyla günü çift antrenmanla geçti. Olumsuz hava şartları olsa da yapılan planlar bozulmadı. Kampın son gününe kadar Mehmet hoca ve yardımcıları körfez ekibinin son durumunu kısa süre içinde teşhis edip yönetime rapor verecek, kamp sürecinde takviyeler ve ayrılıkların yaşanabileceği ifade edildi.
Kocaelispor’un Antalya Kampı 4 Şubata Dek Sürecek!

Spor Toto 1. Ligde hedeflediği Süper Lig için galibiyet serisine ihtiyaç duyan Kocaelispor, 17 günlük arada Antalya Titanic Lara Otel’de planladığı kamp devam ediyor. Hazırlıklar Mehmet Altıparmak yönetiminde 4 Şubat’a dek sürecek.

OLDUKÇA YOĞUN ÇALIŞIYORUZ

Daha sonradan katılan futbolcular ile beraber  25 futbolcuyla çalışmalar devam ediyor. Yılport Samsunspor karşılaşması ardından yapılan 3 günlük iznini bitiren  22 futbolcu Antalya Lara Otel’e yerleşerek geçtiğimiz gün ilk çalışmalarını yaptı. Uçuşları iptal olan Michael Pereira ve Omolo ile karantina süreci sona eren Atila Turan’ın sonradan katılımıyla kadroda eksik bulunmuyor.  Ekibimiz kampın ilk gününde sabah 11.00 akşam 18.00 olmak kaydıyla günü çift antrenmanla geçti. Olumsuz hava şartları olsa da yapılan planlar bozulmadı. Kampın son gününe kadar Mehmet hoca ve yardımcıları körfez ekibinin son durumunu kısa süre içinde teşhis edip yönetime rapor verecek, kamp sürecinde takviyeler ve ayrılıkların yaşanabileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.