19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’ye çamur yağdı

Kocaeli 19.04.2021 - 11:31, Güncelleme: 19.04.2021 - 11:31
 

Kocaeli’ye çamur yağdı

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımından dolayı İlimizde de çamur yağdı. Sabah araçlarını çamurla kaplı olduğunu gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını üzerlerinden atamazken bazıları ise şaşkınlığı hemen atlatıp soluğu oto yıkamacılarda alarak araçlarını yıkattı.

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle Kocaeli'de yağmurla birlikte çamur yağdı. Bazı sürücüler araçlarındaki tozu kendi imkanları ile temizlerken bazı da oto yıkamacılar ile akaryakıt istasyonlarındaki yıkama bölümlerine araçlarını götürerek temizletti. Aracını oto yıkamacıya götüreceğini söyleyen Burak Ergelen, "Hafta sonu arabayı yıkamıştım ama sabah kalktığımda çamurla kaplıydı. Bir türlü bitmiyor çamurlar. Meteorolojiye göre de çarşamba gününe kadar süreceğini öğrendik. Bugün mecburen yine yıkayacağım. Çekilir gibi değil. Haftada iki defa yıkadım bu üçüncü yıkama olacak" dedi. “GEÇTİĞİMİZ YILLARDA BU KADAR YOĞUN DEĞİLDİ” Aracının üzerinin tamamen çamurla kaplandığını söyleyen Kerem Karakuş ise  "Sabah kalktığımda arabanın üstü tamamen çamurla kaplıydı. Afrika’dan geldiği söyleniyor. Bugün de yıkatacağım, Daha önceki yıllarda da olmuştu ama bu kadar fazla olduğunu hatırlamıyorum. Bayağı çamurlandı arabanın üzeri. Mahallemizdeki ve çevredeki tüm araçların üzerine çamur yağmış." diye konuştu.
Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımından dolayı İlimizde de çamur yağdı. Sabah araçlarını çamurla kaplı olduğunu gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını üzerlerinden atamazken bazıları ise şaşkınlığı hemen atlatıp soluğu oto yıkamacılarda alarak araçlarını yıkattı.

Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle Kocaeli'de yağmurla birlikte çamur yağdı. Bazı sürücüler araçlarındaki tozu kendi imkanları ile temizlerken bazı da oto yıkamacılar ile akaryakıt istasyonlarındaki yıkama bölümlerine araçlarını götürerek temizletti. Aracını oto yıkamacıya götüreceğini söyleyen Burak Ergelen, "Hafta sonu arabayı yıkamıştım ama sabah kalktığımda çamurla kaplıydı. Bir türlü bitmiyor çamurlar. Meteorolojiye göre de çarşamba gününe kadar süreceğini öğrendik. Bugün mecburen yine yıkayacağım. Çekilir gibi değil. Haftada iki defa yıkadım bu üçüncü yıkama olacak" dedi.


“GEÇTİĞİMİZ YILLARDA BU KADAR YOĞUN DEĞİLDİ”
Aracının üzerinin tamamen çamurla kaplandığını söyleyen Kerem Karakuş ise  "Sabah kalktığımda arabanın üstü tamamen çamurla kaplıydı. Afrika’dan geldiği söyleniyor. Bugün de yıkatacağım, Daha önceki yıllarda da olmuştu ama bu kadar fazla olduğunu hatırlamıyorum. Bayağı çamurlandı arabanın üzeri. Mahallemizdeki ve çevredeki tüm araçların üzerine çamur yağmış." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.