“Kocaeli’yi riskli bölgeden düşürelim!”

Sağlık 24.08.2021 - 10:51, Güncelleme: 24.08.2021 - 10:51
 

“Kocaeli’yi riskli bölgeden düşürelim!”

Aşılama da yüzde 73.4 ile sarı renkte yer alan Kocaeli’nin mavi renge geçmesi an meselesi. Riskli bölgeden düşük riskli bölgeye geçmek isteyen Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşlara aşı çağrısında bulunarak, “Kocaeli’mizi riskli bölgeden düşük riskli bölgeye, maviye dönüştürelim” dedi.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında en önemli silahımız olan aşı çalışmalarında Kocaeli’de oldukça yol alındı. Bu kapsamda Kocaeli’de 18 yaş üstü nüfusun yüzde 73.4’ü aşılandı ve mavi renge geçmeye çok az bir oran kaldı. Konu hakkında sosyal medya hesabında bir açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Salgını ortadan kaldırabilmek için, kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için, okula rahatlıkla gidebilmek için, Kocaelispor’umuzun maçları güvenle statta izleyebilmek için, Kocaeli’mizi ‘Mavi’ yani düşük riskli iller arasında yer alabilmesini sağlayabilmek için,  geç kalmadan aşılarımızı olalım” dedi. “KOCAELİ’MİZİ MAVİYE DÖNÜŞTÜRELİM” Açıklamasını sürdüren İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “Salgında en güçlü silahımız önlemlerle birlikte aşı. Unutmayalım ki hastanelerde yatan hastalarımızın çoğu maalesef aşı olmamış veya aşıları tamamlanmamış vatandaşlarımız. Haydi, Kocaeli aşı olmamış, aşısını bir şekilde ertelemiş herkesi aşı olmaya davet ediyoruz. Sağlık personelimizin olağanüstü gayreti ce sizlerin desteği ile hep birlikte Kocaeli’mizi riskli bölgeden düşük riskli bölgeye, maviye dönüştürelim” ifadelerini kullandı.
Aşılama da yüzde 73.4 ile sarı renkte yer alan Kocaeli’nin mavi renge geçmesi an meselesi. Riskli bölgeden düşük riskli bölgeye geçmek isteyen Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşlara aşı çağrısında bulunarak, “Kocaeli’mizi riskli bölgeden düşük riskli bölgeye, maviye dönüştürelim” dedi.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında en önemli silahımız olan aşı çalışmalarında Kocaeli’de oldukça yol alındı. Bu kapsamda Kocaeli’de 18 yaş üstü nüfusun yüzde 73.4’ü aşılandı ve mavi renge geçmeye çok az bir oran kaldı. Konu hakkında sosyal medya hesabında bir açıklama yapan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Salgını ortadan kaldırabilmek için, kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için, okula rahatlıkla gidebilmek için, Kocaelispor’umuzun maçları güvenle statta izleyebilmek için, Kocaeli’mizi ‘Mavi’ yani düşük riskli iller arasında yer alabilmesini sağlayabilmek için,  geç kalmadan aşılarımızı olalım” dedi.

“KOCAELİ’MİZİ MAVİYE DÖNÜŞTÜRELİM”

Açıklamasını sürdüren İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “Salgında en güçlü silahımız önlemlerle birlikte aşı. Unutmayalım ki hastanelerde yatan hastalarımızın çoğu maalesef aşı olmamış veya aşıları tamamlanmamış vatandaşlarımız. Haydi, Kocaeli aşı olmamış, aşısını bir şekilde ertelemiş herkesi aşı olmaya davet ediyoruz. Sağlık personelimizin olağanüstü gayreti ce sizlerin desteği ile hep birlikte Kocaeli’mizi riskli bölgeden düşük riskli bölgeye, maviye dönüştürelim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.