Komorlar Milli Takımı Kocaeli’de Antrenman Yapıyor

Spor 18.11.2021 - 10:55, Güncelleme: 18.11.2021 - 10:55
 

Komorlar Milli Takımı Kocaeli’de Antrenman Yapıyor

Komorlar Milli Takımı Kocaeli’de Antrenman Yapıyor

Komorlar Milli Takımı, Siearra Leone Milli Takımı ile gerçekleştireceği hazırlık karşılaşması öncesinde Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde antrenman yapıyor. Afrika Kıtası’nda yer alan Komorlar Milli Takımı, Sierra Leona Milli Takımı ile Sapanca Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Takım, Edis Sport Center'da kampa girerken, tesiste 10 gündür çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. AHAMADA: GELİP TESİSLERİ GÖRDÜKTEN SONRA ÇOK GÜZEL OLDUĞUNUN FARKINA VARDIK Komorlar Milli Takımı’nın kalecisi ve 2016-2018 sezonları arasında Kayserispor’un başarısı için ter döken Ali Ahamada, Türkiye hakkında deneyim kazandığını belirterek, “Çeşitli şehir ve tesisleri gezdim. Sierra Leone ile hazırlık maçımız olacak. Dolayısıyla hazırlıklarımızı burada yapmayı tercih ettik. Gelip tesisleri gördükten sonra, çok güzel olduğunun farkına vardık ve buraya yerleşmeyi düşündük" dedi. AFRİKA KUPASI’NDA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEYECEĞİMİZİ UMUYORUM Zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini bildiğini söyleyen Ahamanda, "Çok güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Afrika Kupası’na hazır bir şekilde gidebilmemiz için burayı tercih ettik. Burada güzel bir çalışma yapıp Ocak ayında Afrika Kupası’nda iyi bir performans sergileyeceğimizi umuyorum" diye konuştu. OYUNCU GRUBUNUN DEĞERİ 12.5 MİLYON EURO Bununla birlikte Afrika kıtasında bulunan Komor Adaları'nın milli takımı olan Komorlar'ın piyasa değeri ise 12.5 milyon Euro. Takımın en değerli futbolcusu ise Kızılyıldız'da forma giyen El Fardou Ben. Yunastistan ekiplerinden olan Olimpiakos’tan Kızılyıldız'a transfer olan Ben'in değeri 2.5 milyon Euro. Komor Adaları'nın takım kaptanlığını ise 37 yaşındaki Nadjim Abdou yapıyor. 30 yaşındaki kaleci Ahamanda ise şu an kulüpsüz. Son olarak Norveç'in Brann takımında forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, bu yılın Ocak ayından beri herhangi bir kulüpte forma giymiyor. Oyuncuların bir çoğu ise 3. lig veya 4. lig seviyesindeki ekiplerde futbol yaşantısına devam ediyor.
Komorlar Milli Takımı Kocaeli’de Antrenman Yapıyor

Komorlar Milli Takımı, Siearra Leone Milli Takımı ile gerçekleştireceği hazırlık karşılaşması öncesinde Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde antrenman yapıyor. Afrika Kıtası’nda yer alan Komorlar Milli Takımı, Sierra Leona Milli Takımı ile Sapanca Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Takım, Edis Sport Center'da kampa girerken, tesiste 10 gündür çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

AHAMADA: GELİP TESİSLERİ GÖRDÜKTEN SONRA ÇOK GÜZEL OLDUĞUNUN FARKINA VARDIK

Komorlar Milli Takımı’nın kalecisi ve 2016-2018 sezonları arasında Kayserispor’un başarısı için ter döken Ali Ahamada, Türkiye hakkında deneyim kazandığını belirterek, “Çeşitli şehir ve tesisleri gezdim. Sierra Leone ile hazırlık maçımız olacak. Dolayısıyla hazırlıklarımızı burada yapmayı tercih ettik. Gelip tesisleri gördükten sonra, çok güzel olduğunun farkına vardık ve buraya yerleşmeyi düşündük" dedi.

AFRİKA KUPASI’NDA İYİ BİR PERFORMANS SERGİLEYECEĞİMİZİ UMUYORUM

Zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini bildiğini söyleyen Ahamanda, "Çok güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Afrika Kupası’na hazır bir şekilde gidebilmemiz için burayı tercih ettik. Burada güzel bir çalışma yapıp Ocak ayında Afrika Kupası’nda iyi bir performans sergileyeceğimizi umuyorum" diye konuştu.

OYUNCU GRUBUNUN DEĞERİ 12.5 MİLYON EURO

Bununla birlikte Afrika kıtasında bulunan Komor Adaları'nın milli takımı olan Komorlar'ın piyasa değeri ise 12.5 milyon Euro. Takımın en değerli futbolcusu ise Kızılyıldız'da forma giyen El Fardou Ben. Yunastistan ekiplerinden olan Olimpiakos’tan Kızılyıldız'a transfer olan Ben'in değeri 2.5 milyon Euro. Komor Adaları'nın takım kaptanlığını ise 37 yaşındaki Nadjim Abdou yapıyor. 30 yaşındaki kaleci Ahamanda ise şu an kulüpsüz. Son olarak Norveç'in Brann takımında forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, bu yılın Ocak ayından beri herhangi bir kulüpte forma giymiyor. Oyuncuların bir çoğu ise 3. lig veya 4. lig seviyesindeki ekiplerde futbol yaşantısına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.