Kömürcüler OSB’nin geleceği konuşuldu!

Dilovası 29.05.2021 - 12:31, Güncelleme: 29.05.2021 - 12:31
 

Kömürcüler OSB’nin geleceği konuşuldu!

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DA TOPLANTIYA KATILDI;

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası’nda bulunan Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi’ndeki faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileriyle birlikte yeni döneme ilişkin istişarelerde bulundu. Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren şirketlerin yeni dönemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantı Vali Seddar Yavuz’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban ve Abdul Rauf Ulusoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kömürcüler OSB Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karaköse, Kömürcüler OSB Yönetim kurulu üyeleri ile ilgili firma yetkilileri katıldı. PLANLAMALAR PAYLAŞILDI Dilovası bölgesinde sorun haline gelen, çevre başta olmak üzere birçok alanda sıkıntıya neden olan Kömürcüler OSB’de faaliyet gösteren şirketlerin yetkilileri ile OSB’de yürütülen kömür faaliyetinin sonlandırılması ve yeni döneme ilişkin yapılan planlamalar paylaşılarak karşılıklı istişareler yapıldı.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DA TOPLANTIYA KATILDI;

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası’nda bulunan Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi’ndeki faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileriyle birlikte yeni döneme ilişkin istişarelerde bulundu.

Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren şirketlerin yeni dönemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantı Vali Seddar Yavuz’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban ve Abdul Rauf Ulusoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kömürcüler OSB Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karaköse, Kömürcüler OSB Yönetim kurulu üyeleri ile ilgili firma yetkilileri katıldı.

PLANLAMALAR PAYLAŞILDI

Dilovası bölgesinde sorun haline gelen, çevre başta olmak üzere birçok alanda sıkıntıya neden olan Kömürcüler OSB’de faaliyet gösteren şirketlerin yetkilileri ile OSB’de yürütülen kömür faaliyetinin sonlandırılması ve yeni döneme ilişkin yapılan planlamalar paylaşılarak karşılıklı istişareler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.