Körfezin aslanları yeni döneme hazır

Spor 11.10.2021 - 10:08, Güncelleme: 11.10.2021 - 10:08
 

Körfezin aslanları yeni döneme hazır

Yeni dönemde teknik kadrosuna ilimizin genç ve başarılı antrenörlerinden olan Cihan Çetin, Gürkan Baytok ile Enes Erenoğlu’nu bünyesine katan Galatasaray Futbol Okulu’nda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ÇOCUKLARIMIZN SEVEREK SPOR YAPMASINI SAĞLAMAK 2010-2016 doğumlu sporcuların eğitim gördüğü Kocaeli Galatasaray Futbol Okulu’nda göreve yeni başlayan antrenörler Gürkan Baytok ve Cihan Çetin “Amacımız çocuklarımızın eğlenerek ve severek spor yapmasını sağlamak, kendisine ve de topluma faydalı sosyal bireylerin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Antrenmanlarımızı ve etkinliklerimizi bu amaçlar doğrultusunda planlayarak çalışmaktayız” diyerek isteyen herkesin futbol okuluna katılabileceğini ifade ettiler. DETAYLI BİLGİ İÇİN Galatasaray futbol okulu çalışmaları Yahya Kaptan’da bulunan Barkın Çim Halı Tesisleri’nde Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılıyor. Kocaeli Galatasaray Futbol Okuluna kayıt yaptırmak isteyenler 0535 346 19 05 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.
Yeni dönemde teknik kadrosuna ilimizin genç ve başarılı antrenörlerinden olan Cihan Çetin, Gürkan Baytok ile Enes Erenoğlu’nu bünyesine katan Galatasaray Futbol Okulu’nda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ÇOCUKLARIMIZN SEVEREK SPOR YAPMASINI SAĞLAMAK

2010-2016 doğumlu sporcuların eğitim gördüğü Kocaeli Galatasaray Futbol Okulu’nda göreve yeni başlayan antrenörler Gürkan Baytok ve Cihan Çetin “Amacımız çocuklarımızın eğlenerek ve severek spor yapmasını sağlamak, kendisine ve de topluma faydalı sosyal bireylerin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Antrenmanlarımızı ve etkinliklerimizi bu amaçlar doğrultusunda planlayarak çalışmaktayız” diyerek isteyen herkesin futbol okuluna katılabileceğini ifade ettiler.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

Galatasaray futbol okulu çalışmaları Yahya Kaptan’da bulunan Barkın Çim Halı Tesisleri’nde Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılıyor. Kocaeli Galatasaray Futbol Okuluna kayıt yaptırmak isteyenler 0535 346 19 05 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.