Körfez’in incisi henüz 3 puan ile tanışamadı!

Spor 05.10.2021 - 13:49, Güncelleme: 05.10.2021 - 13:49
 

Körfez’in incisi henüz 3 puan ile tanışamadı!

Körfez’in incisi henüz 3 puan ile tanışamadı!

3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun beşinci müsabakasında Şile Yıldızspor’u sahasında konuk etti. Sarı yeşilli ekip ilk yarıda yediği golün ardından sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı ve 2 puan ile düşme hattından henüz sıyrılamadı. POZİSYON ÜRETME VE BİTİRMEDE PROBLEM SÜRÜYOR Sezona istediği gibi başlayamayan, kupada ise Kütahyaspor’u eleyerek adeta nefes alan Redoks  Darıca Gençlerbirliği ligdeki 5. karşılaşmasını, 3 müsabaka sonunda 2 galibiyeti bulunan Şile Yıldızspor ile oynadı. Darıca İlçe Stadı’nda oyunun hakimi genellikle temsilcimiz olsa da pozisyon üretme ve bitirme noktasında istediği sonuçları alamadı. BERABERLİK SAYISI İÇİN VERİLEN ÇABA KARŞILIK BULMADI İki ekipte müsabaka başında bir birbirini deneyerek oyuna başladı. 22. Dakikada  Şile ekibi hücum  yönü sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Yapılan ortada takımın stoperi Şevket topa dokundu ve topu sol köşeden ağlarla buluşturdu. (0-1) İlk yarıda beraberliği bulmak için bir hayli çaba sarf eden sarı yeşilliler Furkan, Fatih ve Ahmet ile belli anlarda etkili olsa da kaleyi bulamadı. ENES GOLE İZİN VERMEDİ İkinci yarıda ise genç teknik adam Sarp Yiğit, temsilcimiz adına hamleler yapsa da sahasını iyi kapatan ve oyunu olabildiğince yavaşlatan Şile ekibi karşısında sarı yeşilliler ceza sahası içinde bulunmakta zorluk yaşadı. Müsabakanın en net pozisyonunda Behiç Alpagut kaleci Enes’i karşısında buldu fakat yaptığı vuruşta Enes gole izin vermedi. 90. dakikada ise oyunun deyim yerinde ise kader pozisyonu yaşandı. Şile ceza sahası içine gönderilen top konuk ekip savunması tarafından elle kesildi. Bariz elle oynama pozisyonunda hakem Semih Kurt pozisyona devam kararı verdi. Yoğun itirazlar sonucu değiştirmedi çalan son düdüğün ardından Redoks Darıca Gençlerbirliği sahasında bir yara daha aldı. 2 puanda kalan sarı yeşil yeşillilerde genç teknik adam Sarp Yiğit eleştirilerin hedefi oldu. Takım, müsabaka sonrası tesiste olağanüstü toplantıya girdi.
Körfez’in incisi henüz 3 puan ile tanışamadı!

3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun beşinci müsabakasında Şile Yıldızspor’u sahasında konuk etti. Sarı yeşilli ekip ilk yarıda yediği golün ardından sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı ve 2 puan ile düşme hattından henüz sıyrılamadı.

POZİSYON ÜRETME VE BİTİRMEDE PROBLEM SÜRÜYOR

Sezona istediği gibi başlayamayan, kupada ise Kütahyaspor’u eleyerek adeta nefes alan Redoks  Darıca Gençlerbirliği ligdeki 5. karşılaşmasını, 3 müsabaka sonunda 2 galibiyeti bulunan Şile Yıldızspor ile oynadı. Darıca İlçe Stadı’nda oyunun hakimi genellikle temsilcimiz olsa da pozisyon üretme ve bitirme noktasında istediği sonuçları alamadı.

BERABERLİK SAYISI İÇİN VERİLEN ÇABA KARŞILIK BULMADI

İki ekipte müsabaka başında bir birbirini deneyerek oyuna başladı. 22. Dakikada  Şile ekibi hücum  yönü sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Yapılan ortada takımın stoperi Şevket topa dokundu ve topu sol köşeden ağlarla buluşturdu. (0-1) İlk yarıda beraberliği bulmak için bir hayli çaba sarf eden sarı yeşilliler Furkan, Fatih ve Ahmet ile belli anlarda etkili olsa da kaleyi bulamadı.

ENES GOLE İZİN VERMEDİ

İkinci yarıda ise genç teknik adam Sarp Yiğit, temsilcimiz adına hamleler yapsa da sahasını iyi kapatan ve oyunu olabildiğince yavaşlatan Şile ekibi karşısında sarı yeşilliler ceza sahası içinde bulunmakta zorluk yaşadı. Müsabakanın en net pozisyonunda Behiç Alpagut kaleci Enes’i karşısında buldu fakat yaptığı vuruşta Enes gole izin vermedi. 90. dakikada ise oyunun deyim yerinde ise kader pozisyonu yaşandı. Şile ceza sahası içine gönderilen top konuk ekip savunması tarafından elle kesildi. Bariz elle oynama pozisyonunda hakem Semih Kurt pozisyona devam kararı verdi. Yoğun itirazlar sonucu değiştirmedi çalan son düdüğün ardından Redoks Darıca Gençlerbirliği sahasında bir yara daha aldı. 2 puanda kalan sarı yeşil yeşillilerde genç teknik adam Sarp Yiğit eleştirilerin hedefi oldu. Takım, müsabaka sonrası tesiste olağanüstü toplantıya girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.