KÖRLİNGDE İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Spor 03.08.2021 - 10:28, Güncelleme: 03.08.2021 - 10:28
 

KÖRLİNGDE İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

KÖRLİNGDE İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Kocaeli’de son dönemde oldukça başarılı dereceler alınan körling branşında  il birinciliği müsabakaları yapıldı. Floor Curling İl Birinciliğinde başarılı olan kulüplerimiz bizi Adana’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. ERKEK VE KADINLARDA BAŞARI DECELERİ AYNI Floor Curling İl Birinciliği müsabakaları Hasan Gemici Spor Salonu’nda yapıldı. Kocaeli de bulunan kulüplerin katıldığı yarışmada kadınlar ve erkeklerde Büyükşehir Kağıtspor birinci Kocaeli Olimpikspor Kulübü ikinci oldu. KARIŞIK TAKIMLARDA ALTINAY SPOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU Floor Curling Mix kategorisinde ise Altınay Spor Kulübü birinci oldu. Bu kategoride ikinci olan Kartepe Gençlik Spor Kulübü de iyi bir mücadele örneği sergiledi. Böylece kulüplerimiz 17-18 Ağustos tarihleri arasında Adana’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Kocaeliyi temsil etme hakkı kazandı.
KÖRLİNGDE İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Kocaeli’de son dönemde oldukça başarılı dereceler alınan körling branşında  il birinciliği müsabakaları yapıldı. Floor Curling İl Birinciliğinde başarılı olan kulüplerimiz bizi Adana’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

ERKEK VE KADINLARDA BAŞARI DECELERİ AYNI

Floor Curling İl Birinciliği müsabakaları Hasan Gemici Spor Salonu’nda yapıldı. Kocaeli de bulunan kulüplerin katıldığı yarışmada kadınlar ve erkeklerde Büyükşehir Kağıtspor birinci Kocaeli Olimpikspor Kulübü ikinci oldu.

KARIŞIK TAKIMLARDA ALTINAY SPOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU

Floor Curling Mix kategorisinde ise Altınay Spor Kulübü birinci oldu. Bu kategoride ikinci olan Kartepe Gençlik Spor Kulübü de iyi bir mücadele örneği sergiledi. Böylece kulüplerimiz 17-18 Ağustos tarihleri arasında Adana’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda Kocaeliyi temsil etme hakkı kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.