“Koronavirüs döneminin kahramanları sizsiniz”

Siyaset 24.02.2021 - 16:17, Güncelleme: 24.02.2021 - 16:17
 

“Koronavirüs döneminin kahramanları sizsiniz”

BAŞKAN UZUNAL’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MESAJ;

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, koronavirüs döneminde geceli gündüzlü çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, sosyal medya hesabı üzerinden sağlıkçılara bir mesaj yayınlayarak teşekkür etti. Geçtiğimiz aylarda kendisi de koronavirüs tedavisi görerek daha sonra sağlığına kavuşan Başkan Uzunal sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Uzunal yaptığı açıklamada “Bu zor günlerde canları pahasına halkımızın sağlıklı olmasını sağlayan bütün sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum, ülkem ve milletim adına şahsım adına” ifadesine kullanırken ayrıca  “Sizlerden biz razıyız Allah da razı olsun” ifadesini kullanarak kahraman sağlıkçılarımızın bir kez daha hakkını teslim etmiş oldu. Başkan Uzunal, pandemi döneminin kahramanlarının sağlık çalışanlarını olduğunu söyledi.
BAŞKAN UZUNAL’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MESAJ;

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, koronavirüs döneminde geceli gündüzlü çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, sosyal medya hesabı üzerinden sağlıkçılara bir mesaj yayınlayarak teşekkür etti. Geçtiğimiz aylarda kendisi de koronavirüs tedavisi görerek daha sonra sağlığına kavuşan Başkan Uzunal sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Uzunal yaptığı açıklamada “Bu zor günlerde canları pahasına halkımızın sağlıklı olmasını sağlayan bütün sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum, ülkem ve milletim adına şahsım adına” ifadesine kullanırken ayrıca  “Sizlerden biz razıyız Allah da razı olsun” ifadesini kullanarak kahraman sağlıkçılarımızın bir kez daha hakkını teslim etmiş oldu. Başkan Uzunal, pandemi döneminin kahramanlarının sağlık çalışanlarını olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.