19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Korona’ya bir kayıp daha verdik!

Siyaset 15.01.2021 - 13:32, Güncelleme: 15.01.2021 - 13:35
 

Korona’ya bir kayıp daha verdik!

İYİ PARTİ AİLESİ YASTA;

Gebze bölgesinin sevilen isimlerinden Şakir Şükrü Erdöl, bir süredir koronavirüs tedavisi görmekteydi. Son günlerde durumu ağırlaşan Erdöl, yaşam savaşını kaybetti. Bugün alınan acı haber herkesi üzerken Gebze bir değerini daha kaybetti. Gebze’de geniş bir çevre tarafından sayılan ve sevilen Erdöl, ne yazık ki yaşam savaşına veda etti. Ümit Medya ailesi olarak, Erdöl'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve İYİ Parti camiasına başsağlığı dileriz.
İYİ PARTİ AİLESİ YASTA;

Gebze bölgesinin sevilen isimlerinden Şakir Şükrü Erdöl, bir süredir koronavirüs tedavisi görmekteydi. Son günlerde durumu ağırlaşan Erdöl, yaşam savaşını kaybetti. Bugün alınan acı haber herkesi üzerken Gebze bir değerini daha kaybetti. Gebze’de geniş bir çevre tarafından sayılan ve sevilen Erdöl, ne yazık ki yaşam savaşına veda etti.

Ümit Medya ailesi olarak, Erdöl'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve İYİ Parti camiasına başsağlığı dileriz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.