Koştur Ve Ağa Türkoğlu’nu Tebrik Etti!

Spor 06.11.2021 - 09:48, Güncelleme: 06.11.2021 - 09:48
 

Koştur Ve Ağa Türkoğlu’nu Tebrik Etti!

Koştur Ve Ağa Türkoğlu’nu Tebrik Etti!

Türkiye Basketbol Federasyonu yeni dönemdeki başkanını seçti. Türk basketbolunun oldukça değerli üç ismi Hidayet Türkoğlu, Harun Erdenay ve Erman Kunter’in rekabet ettiği seçimi Hidayet Türkoğlu kazandı ve 3 sene daha Türkiye’deki basketbolu yönetme hakkına sahip oldu. Kocaeli de 4 delege ile genel kurula katılım gösterdi. İzmit Belediyespor’dan 2, Kağıtspor ve Karamürsel’den de 1’er üye oy kullandı. SON DERECE NEZİH VE DOSTÇA GEÇEN BİR SEÇİM OLDU Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor Başkanı Uğur Koştur ile İzmit Belediyesi Spor Müdürü ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa genel kurulda oy veren isimler arasındaydı.  Koştur ve Ağa genel kurul sonrası Başkan Türkoğlu’nu tebrik ederken seçimlerin son derece nezih bir şekilde, dostça sürdüğünü söyleyerek genel kurulun Türk basketbol camiasına çok yakıştığını ifade ettiler.
Koştur Ve Ağa Türkoğlu’nu Tebrik Etti!

Türkiye Basketbol Federasyonu yeni dönemdeki başkanını seçti. Türk basketbolunun oldukça değerli üç ismi Hidayet Türkoğlu, Harun Erdenay ve Erman Kunter’in rekabet ettiği seçimi Hidayet Türkoğlu kazandı ve 3 sene daha Türkiye’deki basketbolu yönetme hakkına sahip oldu. Kocaeli de 4 delege ile genel kurula katılım gösterdi. İzmit Belediyespor’dan 2, Kağıtspor ve Karamürsel’den de 1’er üye oy kullandı.

SON DERECE NEZİH VE DOSTÇA GEÇEN BİR SEÇİM OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor Başkanı Uğur Koştur ile İzmit Belediyesi Spor Müdürü ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa genel kurulda oy veren isimler arasındaydı.  Koştur ve Ağa genel kurul sonrası Başkan Türkoğlu’nu tebrik ederken seçimlerin son derece nezih bir şekilde, dostça sürdüğünü söyleyerek genel kurulun Türk basketbol camiasına çok yakıştığını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.