GÖLCÜK BL. 19 MAYIS İLANI

KOU Hereke Asım Kocabıyık MYO'da Temel Hareket kontrol Sistemleri Eğitimi Düzenlendi

Gündem 01.05.2025 - 19:10, Güncelleme: 02.05.2025 - 00:20
 

KOU Hereke Asım Kocabıyık MYO'da Temel Hareket kontrol Sistemleri Eğitimi Düzenlendi

30.04.2025 tarihinde Sivart Endüstriyel Otomasyon firmasının destekleri ile Elektronik ve Otomasyon Bölümü akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarına yönelik "Siemens Temel Hareket Kontrol Sistemleri" eğitimi düzenlenmiştir.

Sivart Endüstriyel Otomasyon firması’ndan Oğuz YASA ve Alper YILDIRAN tarafından verilmiştir. Eğitimde Sivart Endüstriyel Otomsayon firmasının okulumuza hibe ettiği Siemens V90 Servo Motor Deney Seti kullanılmıştır. Eğitime iki akademisyen ve 39 öğrenci katılmıştır. Eğitim sonunda Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Gör. Gülten YILMAZ, firma yetkilileri sayın Oğuz YASA’ya ve sayın Alper YILDIRAN’a eğitim setinin hazırlanması, okulumuza hibe etmesi ve eğitim seti ile eğitim vererek eğitimcilerin ve öğrencilerimizin gelişimine katkılarından dolayı teşekkür etmiştir.  Siemens V90 Servo Motor Deney Seti’nin okulumuza kazandırılması ile Mekatronik ve Elektronik Teknolojisi Programları müfredatında bulunan Elektrik Motorları dersi konusu olan Servo Motorlar konusu ile ilgili uygulama yapılma şansı elde edilmiş olacak ve öğrencilerimizin konu ile ilgili bilgi düzeyleri üst seviyeye çıkartılmış olacaktır.  
30.04.2025 tarihinde Sivart Endüstriyel Otomasyon firmasının destekleri ile Elektronik ve Otomasyon Bölümü akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarına yönelik "Siemens Temel Hareket Kontrol Sistemleri" eğitimi düzenlenmiştir.

Sivart Endüstriyel Otomasyon firması’ndan Oğuz YASA ve Alper YILDIRAN tarafından verilmiştir. Eğitimde Sivart Endüstriyel Otomsayon firmasının okulumuza hibe ettiği Siemens V90 Servo Motor Deney Seti kullanılmıştır. Eğitime iki akademisyen ve 39 öğrenci katılmıştır.

Eğitim sonunda Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Gör. Gülten YILMAZ, firma yetkilileri sayın Oğuz YASA’ya ve sayın Alper YILDIRAN’a eğitim setinin hazırlanması, okulumuza hibe etmesi ve eğitim seti ile eğitim vererek eğitimcilerin ve öğrencilerimizin gelişimine katkılarından dolayı teşekkür etmiştir. 

Siemens V90 Servo Motor Deney Seti’nin okulumuza kazandırılması ile Mekatronik ve Elektronik Teknolojisi Programları müfredatında bulunan Elektrik Motorları dersi konusu olan Servo Motorlar konusu ile ilgili uygulama yapılma şansı elde edilmiş olacak ve öğrencilerimizin konu ile ilgili bilgi düzeyleri üst seviyeye çıkartılmış olacaktır.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.