KOÜ’nün arabuluculuk eğitimleri başlıyor!

Kocaeli 14.10.2021 - 15:06, Güncelleme: 14.10.2021 - 15:06
 

KOÜ’nün arabuluculuk eğitimleri başlıyor!

KOÜ’nün arabuluculuk eğitimleri başlıyor!

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi çatısı altında verilecek olan “Arabuluculuk Eğitimleri” başlıyor. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından yapılan incelemeler neticesinde Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin arabuluculuk eğitimleri verebilecek donanıma sahip olduğu tespit edilmiş ve bu kapsamda eğitimler için onay verilmişti. Üç yıl süre ile verilecek Arabuluculuk eğitimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, KOÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde verilecek ilk arabuluculuk eğitimi “Sigorta Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi” adı ile 23 Ekim tarihinde başlıyor. Bir hafta sürecek ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek eğitimi başarıyla tamamlayanlara ise sertifika verilecek. “İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi” adını taşıyan bir diğer eğitim ise 1-6 Kasım tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacak. SINIRLI SAYIDA KONTENJAN Eğitim koordinatörlüklerini Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Keskin’in yaptığı, “Sigorta Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi”nde teori ve uygulamada Doç. Dr. İbrahim Ağsakal, uygulamada Av. Arb. Hilal Çalkın ve taraf vekilliğinde Av. Arb. Nezih Dağdeviren yer alırken; “İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi”nde ise teoride Prof. Dr. Z. Gönül Balkır ile uygulamalarda Av. Arb. Hilal Çalkın ve Av. Arb. Özden Güner Batıkhan eğitmen olarak bulunuyor. Sınırlı kontenjana sahip olan eğitimler hakkında detaylı bilgi ve başvuru için; https://sertifikaliegitimler.kocaeli.edu.tr/ adresi ziyaret edilebilir.
KOÜ’nün arabuluculuk eğitimleri başlıyor!

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi çatısı altında verilecek olan “Arabuluculuk Eğitimleri” başlıyor. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından yapılan incelemeler neticesinde Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin arabuluculuk eğitimleri verebilecek donanıma sahip olduğu tespit edilmiş ve bu kapsamda eğitimler için onay verilmişti. Üç yıl süre ile verilecek Arabuluculuk eğitimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, KOÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde verilecek ilk arabuluculuk eğitimi “Sigorta Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi” adı ile 23 Ekim tarihinde başlıyor. Bir hafta sürecek ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek eğitimi başarıyla tamamlayanlara ise sertifika verilecek. “İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi” adını taşıyan bir diğer eğitim ise 1-6 Kasım tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacak.

SINIRLI SAYIDA KONTENJAN

Eğitim koordinatörlüklerini Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Keskin’in yaptığı, “Sigorta Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi”nde teori ve uygulamada Doç. Dr. İbrahim Ağsakal, uygulamada Av. Arb. Hilal Çalkın ve taraf vekilliğinde Av. Arb. Nezih Dağdeviren yer alırken; “İş Hukukunda Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimi”nde ise teoride Prof. Dr. Z. Gönül Balkır ile uygulamalarda Av. Arb. Hilal Çalkın ve Av. Arb. Özden Güner Batıkhan eğitmen olarak bulunuyor. Sınırlı kontenjana sahip olan eğitimler hakkında detaylı bilgi ve başvuru için; https://sertifikaliegitimler.kocaeli.edu.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.