19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kriket Milli Takımı Destek Olan Herkese Teşekkür Etti

Spor 15.11.2021 - 10:39, Güncelleme: 15.11.2021 - 10:39
 

Kriket Milli Takımı Destek Olan Herkese Teşekkür Etti

Kriket Milli Takımı Destek Olan Herkese Teşekkür Etti

Kriket Milli Takımı 8 gün sürecek seçmeler için destek olan tüm isimlere teşekkür etti. 13-21 Kasım tarihleri arasında Amasya'da gerçekleşecek, Kriket Milli Takım seçmeleri Türkiye Şampiyonası için Takımımıza olan desteklerinden dolayı SPORKÖY tesisleri sahibi, Karete'de Dünya ve Avrupa şampiyonu Serkan Yağcı’ya teşekkür etti. DESTEK OLAN İSİMLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ. Gebze Zenit Dental  Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Uzm.Dt Miraç Elbir, Gebze Akgül Çelik  Sanayi şirket  sahibi Hasan Akgül, Özgürce Danışmanlık Eğitim ve Medikal şirket sahibi Özgür Agin,  Kriket Takımı sporcuları olarak teşekkür ederiz.
Kriket Milli Takımı Destek Olan Herkese Teşekkür Etti

Kriket Milli Takımı 8 gün sürecek seçmeler için destek olan tüm isimlere teşekkür etti.

13-21 Kasım tarihleri arasında Amasya'da gerçekleşecek, Kriket Milli Takım seçmeleri Türkiye Şampiyonası için Takımımıza olan desteklerinden dolayı SPORKÖY tesisleri sahibi, Karete'de Dünya ve Avrupa şampiyonu Serkan Yağcı’ya teşekkür etti.

DESTEK OLAN İSİMLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ.

Gebze Zenit Dental  Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Uzm.Dt Miraç Elbir, Gebze Akgül Çelik  Sanayi şirket  sahibi Hasan Akgül, Özgürce Danışmanlık Eğitim ve Medikal şirket sahibi Özgür Agin,  Kriket Takımı sporcuları olarak teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.