Kültür Mikrofonu’nun son durağı Gebze!

Gebze 04.10.2021 - 14:32, Güncelleme: 04.10.2021 - 14:32
 

Kültür Mikrofonu’nun son durağı Gebze!

Kültür Mikrofonu’nun son durağı Gebze!

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Kocaeli genelindeki kültürel değerleri tanıttığı programı ‘Kültür Mikrofonu’nun son durağı Gebze Çoban Mustafa Paşa Külliyesi oldu. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gebze’nin en büyük değerlerinden olan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi hakkında bir tanıtıcı video hazırladı. Kültür Mikrofonu adlı programda yetkililer Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’ni bilip bilmediklerini sordu. Bununla beraber, yine aynı programda Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami İmam Hatibi İrfan Tatlı, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nin tanıtımını da yaparak, eser hakkında Kocaeli’ndeki vatandaşları bilgilendirdi.
Kültür Mikrofonu’nun son durağı Gebze!

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Kocaeli genelindeki kültürel değerleri tanıttığı programı ‘Kültür Mikrofonu’nun son durağı Gebze Çoban Mustafa Paşa Külliyesi oldu.

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gebze’nin en büyük değerlerinden olan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi hakkında bir tanıtıcı video hazırladı. Kültür Mikrofonu adlı programda yetkililer Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’ni bilip bilmediklerini sordu. Bununla beraber, yine aynı programda Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami İmam Hatibi İrfan Tatlı, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nin tanıtımını da yaparak, eser hakkında Kocaeli’ndeki vatandaşları bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.