Kumarcılar bu kez konteynırda yakalandı!

Asayiş 24.04.2021 - 11:53, Güncelleme: 24.04.2021 - 11:53
 

Kumarcılar bu kez konteynırda yakalandı!

Kumarcılar bu kez konteynırda yakalandı!

Darıca’da yol kenarında bulunan bir konteynırda, 11 kişi sokağa çıkma yasağını ihlal etti. Koronavirüs ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal edenlere karşı mücadele sürüyor. Bu kapsamda yapılan uygulamalarda Darıca’da bulunan bir konteynırda 11 kişi sokağa çıkma yasağını ihlal ederek kumar oynadı. Darıca da polis ekiplerinin yaptığı kontrollerde, yol kenarında bulunan konteynır içerisinde yapılan kontrollerde, yol kenarında bulunan konteynırda 11 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ederek koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri tespit edildi. 11 KUMARCI YAKALANDI Polisler şahısların okey ve iskambil kağıtları ile oyun oynadığı tespit edip masa üzerinde bulunan kumar paralarına el koyup işletme sahibi ve kumar oynadığı tespit edilen şahıslar hakkında adli işlem başlattı. Ayrıca şahıslara Covid-19 tedbirlerine uymadıklarından idari para cezası uygulandı.
Kumarcılar bu kez konteynırda yakalandı!

Darıca’da yol kenarında bulunan bir konteynırda, 11 kişi sokağa çıkma yasağını ihlal etti.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal edenlere karşı mücadele sürüyor. Bu kapsamda yapılan uygulamalarda Darıca’da bulunan bir konteynırda 11 kişi sokağa çıkma yasağını ihlal ederek kumar oynadı. Darıca da polis ekiplerinin yaptığı kontrollerde, yol kenarında bulunan konteynır içerisinde yapılan kontrollerde, yol kenarında bulunan konteynırda 11 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ederek koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri tespit edildi.

11 KUMARCI YAKALANDI

Polisler şahısların okey ve iskambil kağıtları ile oyun oynadığı tespit edip masa üzerinde bulunan kumar paralarına el koyup işletme sahibi ve kumar oynadığı tespit edilen şahıslar hakkında adli işlem başlattı. Ayrıca şahıslara Covid-19 tedbirlerine uymadıklarından idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.