Kupa canavarı Darıca! 2-4

Spor 01.10.2021 - 11:59, Güncelleme: 01.10.2021 - 11:59
 

Kupa canavarı Darıca! 2-4

Kupa canavarı Darıca! 2-4

Ziraat Türkiye Kupası’nın gediklisi Darıca Gençlerbirliği, kupaya yine turlayarak başladı. 2.tur maçında Belediye Kütahyaspor’u 120 dakikası golsüz eşitlikle biten maçta penaltı atışları sonucunda 4-2 mağlup eden sarı yeşilliler, ligdeki kritik Şile Yıldızspor maçı öncesinde moral buldu. PENALTILARDA TURLADIK Kupa, Darıca’nın genlerinde var. Ziraat Türkiye Kupası’na katıldığı her sezonda başarılı sonuçlara imza atarak göğsümüzü kabartan Darıca G.B, istikrarını devam ettiriyor. Bu sezon kupaya 2.turdan giren ve Belediye Kütahyaspor ile eşleşen Sarp Yiğit’in talebeleri, rakibini penaltı atışları sonucunda 4-2 yenerek tur atladı. Güçlü rakibi karşısında çok iyi mücadele ederek deplasmandan turla dönmeyi başaran temsilcimiz, önemli bir başarıya imza attı. Ligdeki kötü sonuçları unutturmak adına moral bulan Darıca G.B, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Şile Yıldızspor maçına farklı bir havada çıkacak.  
Kupa canavarı Darıca! 2-4

Ziraat Türkiye Kupası’nın gediklisi Darıca Gençlerbirliği, kupaya yine turlayarak başladı. 2.tur maçında Belediye Kütahyaspor’u 120 dakikası golsüz eşitlikle biten maçta penaltı atışları sonucunda 4-2 mağlup eden sarı yeşilliler, ligdeki kritik Şile Yıldızspor maçı öncesinde moral buldu.

PENALTILARDA TURLADIK

Kupa, Darıca’nın genlerinde var. Ziraat Türkiye Kupası’na katıldığı her sezonda başarılı sonuçlara imza atarak göğsümüzü kabartan Darıca G.B, istikrarını devam ettiriyor. Bu sezon kupaya 2.turdan giren ve Belediye Kütahyaspor ile eşleşen Sarp Yiğit’in talebeleri, rakibini penaltı atışları sonucunda 4-2 yenerek tur atladı. Güçlü rakibi karşısında çok iyi mücadele ederek deplasmandan turla dönmeyi başaran temsilcimiz, önemli bir başarıya imza attı. Ligdeki kötü sonuçları unutturmak adına moral bulan Darıca G.B, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Şile Yıldızspor maçına farklı bir havada çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.