Kürşat Yılmaz Yarın Tahliye Oluyor!

Gebze 29.10.2021 - 15:52, Güncelleme: 29.10.2021 - 15:52
 

Kürşat Yılmaz Yarın Tahliye Oluyor!

Kürşat Yılmaz Yarın Tahliye Oluyor!

Kürşat Yılmaz tahliye oluyor! Gençliğinin bir bölümünü Gebze’de geçiren ve Gebze’de de çok sayıda yakınları bulunan Kürşat Yılmaz, yarın cezaevinden tahliye oluyor.  Kürşat Yılmaz’ın yakınlarından alınan bilgiye göre Yılmaz yarın cezaevinden tahliye olacak. Kandıra’da da evi olan Kürşat Yılmaz, 2005 yılından bu yana Kandıra F Tipi cezaevinde yatıyordu.
Kürşat Yılmaz Yarın Tahliye Oluyor!

Kürşat Yılmaz tahliye oluyor!

Gençliğinin bir bölümünü Gebze’de geçiren ve Gebze’de de çok sayıda yakınları bulunan Kürşat Yılmaz, yarın cezaevinden tahliye oluyor.  Kürşat Yılmaz’ın yakınlarından alınan bilgiye göre Yılmaz yarın cezaevinden tahliye olacak. Kandıra’da da evi olan Kürşat Yılmaz, 2005 yılından bu yana Kandıra F Tipi cezaevinde yatıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.