“Lebalep dolu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmalıyız”

Siyaset 25.03.2021 - 15:52, Güncelleme: 25.03.2021 - 15:52
 

“Lebalep dolu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmalıyız”

“Lebalep dolu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmalıyız”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş gerçekleştirdikleri haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, “Lebalep dolu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmamız gerektiğinin altını çiziyoruz” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanlığı olağan haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda artan koronavirüs vakaları gündem oldu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kocaeli’nin çok yüksek riskli il olmasına dikkat çekerek tüm vatandaşları kurallara tam uymaya davet etti. Aktaş toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tüm yurtta artan vaka sayılarını ve bölgemizin risk haritasında ‘çok yüksek riskli il’ sıralamasına gelmesini göz önünde bulundurarak, bu haftaki yönetim kurulu toplantımızı online olarak gerçekleştiriyoruz. KURALLARI SÖZDE BEYAN ETMİYORUZ Uyarıları yapmaktan vazgeçmiyoruz.  Lebalep dolu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmamız gerektiğinin altını çiziyoruz. ‘Maske-mesafe-temizlik’ kuralını sadece sözde beyan etmeyip, gerçekte de bunun için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Topluma örnek olma noktasında herkesi de davet ediyoruz.”
“Lebalep dolu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmalıyız”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş gerçekleştirdikleri haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, “Lebalep dolu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmamız gerektiğinin altını çiziyoruz” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı olağan haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda artan koronavirüs vakaları gündem oldu. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kocaeli’nin çok yüksek riskli il olmasına dikkat çekerek tüm vatandaşları kurallara tam uymaya davet etti. Aktaş toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tüm yurtta artan vaka sayılarını ve bölgemizin risk haritasında ‘çok yüksek riskli il’ sıralamasına gelmesini göz önünde bulundurarak, bu haftaki yönetim kurulu toplantımızı online olarak gerçekleştiriyoruz.

KURALLARI SÖZDE BEYAN ETMİYORUZ

Uyarıları yapmaktan vazgeçmiyoruz.  Lebalep dolu yerlerden mümkün olduğunca uzak durmamız gerektiğinin altını çiziyoruz. ‘Maske-mesafe-temizlik’ kuralını sadece sözde beyan etmeyip, gerçekte de bunun için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Topluma örnek olma noktasında herkesi de davet ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.