19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Leyla Atakan turnuvası başlıyor

Spor 23.09.2021 - 10:35, Güncelleme: 23.09.2021 - 10:35
 

Leyla Atakan turnuvası başlıyor

Leyla Atakan turnuvası başlıyor

UMF İnşaat İzmit Belediyespor ev sahipliğinde Beşiktaş, Galatasaray ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’un mücadele 2. Leyla Atakan Basketbol Turnuvası için başlangıç zamanı geldi. Türkiye’nin seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olan İzmit’in efsanesi Leyla Atakan’ın anısına İzmit Belediyesi tarafından organize edilen dörtlü basketbol turnuvasının ikincisi için tüm hazırlıklar tamamlanırken. Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş, Galatasaray ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’un dahil olacağı müsabakaların ilgiyle takip edilmesi bekleniyor. SEYİRCİLER YENİDEN SAHAYA DÖNÜYOR 3 gün sürecek turnuvada müsabakalar Orduevi’nde Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Geçtiğimiz yıl düzenlenen ilk turnuva pandemi tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanırken bu yılki turnuvada spor salonu kapasitenin yüzde 50’si kadar seyirci karşılaşmaları takip edebilecek. MÜSABAKA PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE 22 Eylül Çarşamba 15.00 UMF İnşaat İzmit Belediye-Bursa Büyükşehir Bel. 18.00 Galatasaray-Beşiktaş 23 Eylül Perşembe 15.00 UMF İnşaat İzmit Belediyespor-Beşiktaş 18.00 Galatasaray-Bursa Büyükşehir Belediyespor 24 Eylül Cuma 14.00 Beşiktaş-Bursa Büyükşehir Belediyespor 17.00 UMF İnşaat İzmit Belediyespor-Galatasaray
Leyla Atakan turnuvası başlıyor

UMF İnşaat İzmit Belediyespor ev sahipliğinde Beşiktaş, Galatasaray ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’un mücadele 2. Leyla Atakan Basketbol Turnuvası için başlangıç zamanı geldi.

Türkiye’nin seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olan İzmit’in efsanesi Leyla Atakan’ın anısına İzmit Belediyesi tarafından organize edilen dörtlü basketbol turnuvasının ikincisi için tüm hazırlıklar tamamlanırken. Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş, Galatasaray ve Bursa Büyükşehir Belediyespor’un dahil olacağı müsabakaların ilgiyle takip edilmesi bekleniyor.

SEYİRCİLER YENİDEN SAHAYA DÖNÜYOR

3 gün sürecek turnuvada müsabakalar Orduevi’nde Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Geçtiğimiz yıl düzenlenen ilk turnuva pandemi tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanırken bu yılki turnuvada spor salonu kapasitenin yüzde 50’si kadar seyirci karşılaşmaları takip edebilecek.

MÜSABAKA PROGRAMI ŞU ŞEKİLDE

22 Eylül Çarşamba

15.00 UMF İnşaat İzmit Belediye-Bursa Büyükşehir Bel.

18.00 Galatasaray-Beşiktaş

23 Eylül Perşembe

15.00 UMF İnşaat İzmit Belediyespor-Beşiktaş

18.00 Galatasaray-Bursa Büyükşehir Belediyespor

24 Eylül Cuma

14.00 Beşiktaş-Bursa Büyükşehir Belediyespor

17.00 UMF İnşaat İzmit Belediyespor-Galatasaray

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.